Favoritter lige nu (maj 2016)

Indlægget indeholder produkter jeg har modtaget fra firmaer, samt produkter jeg selv har købt

Endnu engang har favoritterne hobet sig op og det er derfor tid til at tage et kig på, hvilke produkter jeg bruger mest i øjeblikket. Der er nogle virkelig gode produkter med denne gang. Jeg tror endda flere af dem ender på listen over årets bedste produkter, når vi rammer december.

Smashbox Insta-matte Lipstick Transformer (210 kroner)
smashbox_insta-matte_2
Nøj, hvor har jeg fået leget en masse med en bunke glemte læbestifter på grund af dette vidunder. Alle de læbestifter jeg ikke længere gad bruge, fordi jeg ønskede dem i mat, er kommet i rotation igen. Insta-Matte gelen kommes ovenpå hvilken som helst læbestift og giver med det samme, et smukt mat og fløjlsagtigt finish. Lige pludselig har jeg fået fordoblet mine valgmuligheder, når læbefarven skal vælges og derfor fortjener den en plads på favoritlisten.

Læs hele anmeldelsen af Insta-matte her

Anastasia Beverly Hills Self-Made Palette (420 kroner)
abh_self-made_palette_2
Jeg var i konflikt med mig selv i lang tid, om hvorvidt jeg skulle have Self-Made paletten. Til sidst bukkede jeg under og købte den, og fortryder i dén grad jeg ikke gjorde det tidligere. Der er så mange muligheder med Self-Made og den indeholder alt hvad jeg har brug for til både en naturlig dagsmakeup, et flot aftenlook eller en farveglad dag.

Læs anmeldelse og se swatches af Self-Made paletten her

M2 Beauté Ultra Pure Solutions (750 kroner)
m2_beaute_ultra_pure
Denne nyhed fra M2 Beauté, har jeg været meget begejstret for. Forskellen kunne jeg i starten ikke mærke på overfladen af huden, hvorfor jeg ikke var synderligt glad for den de første 14 dages tid. Men her — et par måneder senere — står jeg med en følelse af, ikke at kunne undvære den. Varianten med hyaluronsyre og kollagen, har gjort min hud fastere og glattere, samt væsentlig mindre dehydreret.

Læs hele anmeldelsen af Ultra Pure Solutions her

Garnier Respons Mythic Olive hårkur (39,95 kroner)
Over det seneste år, er jeg blevet rigtig god til at bruge hårkur og det kan både føles og ses. Desværre holder effekten af diverse kure sjældent længe i mit tørre hår. Der går højest et par dage og så er det trist, tørt og hø-agtigt igen. Det problem har jeg ikke med Mythic Olive hårkuren. Da jeg brugte den første gang udbrød jeg ‘waaauuuw’ (selvom jeg var alene), for mit hår føltes som noget fra en shampooreklame da jeg skyllede den ud. Selv efter en føntørring, glatning og flere dage senere, er mit hår både blødt, glansfuldt og stærkere.

Urban Decay One & Done Hybrid Complexion Perfector (250 kroner)
urban_decay_one_and_done
Dette er den perfekte sommerfoundation. Den føles let og behagelig på huden (selv med solcreme under), samt giver en ensartet og alligevel naturlig hud. One & Done er desuden meget nem at tone ud — jeg bruger ofte bare fingrene — og derfor er den også perfekt til de dage, hvor det skal gå lidt stærkt.

Læs mere om One & Done her

Secret Key Snail Repair Sun Cream SPF 50+ (ca. 40 kroner)
Hvis du har set videoen, hvor jeg taler om mine koreanske køb fra eBay, ved du også hvor meget jeg elsker denne solcreme. Den føles let på huden, så det er intet problem at have makeup ovenpå, selv ikke nu hvor det er varmt. Den efterlader dig heller ikke med et hvidt ansigt eller fedtet hud. Desuden har den en mild, frisk duft og så koster den under 50 kroner.

Se video med mine koreanske køb (bl. a. Snail Repair Sun Cream)

Sanex Advanced AtopiCare Hand Cream (15 kroner)
Af og til sniger favoritterne sig ind på mig. AtopiCare håndcremen stod på en hylde med 7 andre håndcremer og en dag gik det pludselig op for mig, at jeg altid greb efter den samme — som endda stod bagerst på hylden. Håndcremen fra Sanex trænger hurtigt ind, men efterlader stadig en behagelig “hinde” som forhindrer fugttab. Den er den eneste af de otte fra hylden som kunne beskytte mine hænder i vinterkulden og derfor er den blevet en favorit. Også selvom vejret er noget mildere nu.

Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Highlighter i farven Sin (210 kroner)
ud_get_away_spring_2016_2
Det er snart en måned siden jeg forelskede mig i den nye Sin highlighter (til venstre på billedet) fra Urban Decay og jeg er stadig lige vild med den. Den champagnefarvede highlighter har neutrale undertoner, hvilket gør den til et perfekt match uanset hvilken blush, bronzer eller øjenskygge du parrer den med. Den har lige akkurat nok shimmer i sig, til at give den smukkeste glød, men ikke så meget, at du ligner en diskokugle. Derudover holder den rent faktisk i de lovede otte timer.

Læs mere om Afterglow 8-Hour Powder Highlighters her

Comfort Zone Sublime Skin Rich Cream (725 kroner)
Det er sjældent jeg prøver anti-age produkter, hvor jeg rent faktisk kan se en forskel og derfor er jeg meget imponeret over denne nye creme fra Comfort Zone. Huden opstrammes, bliver fastere og fugtigives, så det både kan ses og føles. Det bliver en trist (hud)dag, når krukken løber tør.