M2 Beauté Ultra Pure Solutions: Innovativt serum på spray

Produkterne er tilsendt af firmaet

M2 Beauté (du ved, dem med verdens bedste vippeserum) har netop lanceret deres første hudplejeprodukt og det er alt jeg havde forventet det ville være. For selvfølgelig havde de ikke tænkt sig, at smide den store succes med M2 Lashes serummet i lokummet, på grund af et middelmådigt hudplejeprodukt. Det var nødt til at være mindst ligeså fantastisk. Og det synes jeg faktisk det er er.

Hvad er det?
Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays er et meget interessant produkt. De har den høje koncentration af aktive ingredienser fra et serum og bekvemmeligheden fra en face mist, da de er på spray. M2 Beauté har brugt nanoteknologi — i samarbejde med Dr. Agnes Ostafin fra Nano Instituttet på University of Utah — for at gøre de aktive ingredienser små nok til at trænge helt ned i hudens dybeste lag. Som sagt, er serummet på spray og diffuseren laver en finere “støvregn” end jeg før har oplevet. Derudover er der kun brugt ultrarent vand i produkterne, hvilket betyder det er fri for kalk, forurening, salte og bakterier.

Hvorfor er det interessant?
Jo større molekylerne i et produkt er, jo svære har de ved at trænge ned i huden. Derfor har nanoteknologien en stor del af æren, for at gøre disse serumsprays så effektive. At M2 Beauté også har valgt at bruge ultrarent vand i produktet, gør det kun endnu bedre. Jo renere vandet er, jo bedre kan det lede de aktive ingredienser. Tilsammen giver nanoteknologi og ultrarent vand dig et serum, der kan trænge længere ned i huden en andre produkter og hvor de aktive ingredienser kan følge med ned og virke hvor de gør størst nytte.
Desuden øger Ultra Pure Solution effekten af alle de efterfølgende produkter du putter på — uanset mærke.

m2_beaute_ultra_pure_2

Hvordan bruger man dem?
Ultra Pure Solutions sprayes på huden (3-4 pump) umiddelbart efter afrensning og toner. Fordi produktet er så let, trænger det hurtigt ind i huden og du kan med det samme fortsætte din hudplejerutine. Sprayen kan også bruges ovenpå makeup og i løbet af dagen som en opfrisker, men den må endelig ikke forveksles med en traditionel face mist. Du får langt mere ud af den, når den bruges på ren hud som en del af hudplejen.

Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays kommer i tre forskellige varianter:

 • Hyaluron & Collagen — styrker bindevævet, øger elasticiteten, binder fugten og reducerer linjer.
 • Pearl & Gold — sætter gang i cellefornyelsen, giver en ensartet hudtone, balancerer melaninproduktionen (pigmentering) og bekæmper frie radikaler (antioxidant).
 • Vitamin C — virker antiinflammatorisk/beroligende, booster gløden, styrker hudens forsvar og stimulerer dannelsen af kollagen.

Du kan enten vælge én af de tre varianter eller bruge dem alle, hvis du vil dække flere behov på én gang.

Min oplevelse
Produktet er nemt at bruge og misten er forfriskende, kølende og fugtgivende. Jeg har primært brugt Hyaluron & Collagen varianten — jeg er i øjeblikket er meget fokuseret på opstramning og reducering af fine linjer — og den virker. I halvanden måned har jeg sprayet ansigtet med min Ultra Pure Solution og jeg kan se en forskel. Selvfølgelig er det ikke en mirakelkur, men huden er mindre dehydreret og synes glattere og fastere. Derfor bliver den også på hylden længe endnu.

Ultra Pure Solutions Facial Nano Spray koster 750 kroner (75 ml) og kan findes hos udvalgte klinikker og her.

 1. Vind lækre gavesæt fra M2 Beauté - EvaK.dk

  […] Af og til laver M2 Beauté (du ved, dem med verdens bedste vippeserum) nogle lækre gaveæsker, hvor du kan spare lidt på produkterne eller få en gratis gave med. Lige nu kører der en kampagne, hvor kan du få en gaveæske bestående af deres populære vippeserum og en luksusprøve (10 ml) på én af de nye Ultra Pure Solution Facial Nano Sprays. De nye spray-sera — som blev lanceret for nogle måneder siden — er M2 Beautés første hudplejeprodukt og de viste sig at være ligeså innovative og effektive som vippeserummet, men det kan du læse mere om i indlægget her. […]

  Svar
 2. Nadia

  Hvor længe holder den?

  Svar
  • EvaK

   Jeg har brugt den én gang om dagen (cirka 3 sprøjt) og den har holdt i omkring 3-4 måneder.

   Svar
 3. EvaK x Rikkesmakeupblog Julekalender: 13. december - EvaK.dk

  […] prøvet til dato, har givet et ligeså flot resultat. Tidligere i år lancerede M2 Beauté også serum til ansigtet, hvilket viste sig at være en ligeså stor succes her på […]

  Svar