Anastasia Beverly Hills Lustrous Lip Gloss Set + to store nyheder

I forbindelse med visningen af dette smukke sæt lip glosses fra Anastasia Beverly Hills, vil jeg også afsløre to nyheder. De hurtige af jer har måske allerede hørt det, men nu får i den også fra mig. I næste måned — altså oktober — åbner Sephora tre nye butikker og de vil være at finde inde i Magasin i København, Århus og Odense. Personligt synes jeg det er en kæmpe stor (og meget glædelig) nyhed, da dette betyder både fynboer og jyder nu har adgang til Sephoras eksklusive brands. Mærkerne du kan finde i de tre nye Sephora butikker er:

 • Nudestix
 • Sephora
 • Peter Thomas Roth
 • Tonymoly
 • Too Faced
 • Make Up For Ever
 • Benefit
 • NARS
 • Erborian
 • Kat von D
 • Marc Jacobs
 • Dr. Jart+

Næste store nyhed er, at Anastasia Beverly Hills snart vil komme til Sephora. Den præcise dato vides ikke endnu, men det er snart. Ikke nok med du vil kunne se nærmere på alle deres fantastiske brynprodukter (som er mine personlige favoritter), vil du også kunne få fingrene i deres PRO linje. PRO linjen består af contour paletter (både pudder og creme), lip glosses, liquid lipsticks, øjenskygger, samt highlighter- og øjenskyggepaletter. Jeg har allerede prøvet Self-Made paletten, Modern Renaissance paletten, That Glow og Sun Dipped — og jeg elsker det hele.

Okay, tilbage til de smukke lip glosses. Jeg var så heldig at få tilsendt Lustrous Lip Gloss sættet, som indeholder otte af de bedst sælgende farver af Anastasias lip glosses. Alle er full size, hvilket betyder du får rigtig meget for pengene, da sættet ligger til 400 kroner (50 kroner per lip gloss, synes jeg er en meget pæn pris). De otte farver i Lustrous Lip Gloss sættet er:

 • Gilded (rose gold med gyldent shimmer)
 • Dainty (rosa nude med creme finish)
 • Sunset Strip (koral med pink og gyldent glitter)
 • Metallic Rose (gammel rosa lilla shimmer)
 • Weekend Barbie (fuchsia med pink shimmer)
 • Date Night (rød med rødt og gyldent shimmer)
 • Socialite (klassisk rød med creme finish)
 • Black Cherry (dyb blomme med creme finish)

abh_lustrous_lip_gloss_swatches

Nogle af farverne er meget dækkende (Black Cherry, Socialite og Weekend Barbie) og resten er semi transparente. Alle lip glosses har en mild duft af vanilje, synes dog den minder mere om karamel. Formlen er meget behagelig på læberne og ikke-klistret, men det ærger mig en smule at der er et højt indhold af mineralske olier. Det er dog ikke en dealbreaker for mig, i og med det er et læbeprodukt og jeg kun bruger gloss fra tid til anden.
Alt i alt er synes jeg det er nogle lækre lip glosses som ligger pænt på læberne og har en god holdbarhed (omkring fire timer). Derudover er jeg rigtig glad for farveudvalget som er bredt og godt sammensat, så der er en gloss til enhver lejlighed.

Anastasia Beverly Hills Lustrous Lip Gloss Set koster 400 kroner og kan findes på finestcosmetics.dk

 1. Sofie

  Hej!
  Jeg vil bare høre, om man kan være sikker på, at de produkter man bestiller fra finestcosmetics.dk er ægte? :) Der er oprettet en Facebook-side, der hedder “Anastasia Beverly Hills Denmark”, som tilhører finestcosmetics.dk – der er dog nogen der skriver, at Facebook-siden skulle være fake.

  Ellers vil jeg komme med noget ros – har lige fundet din blog, men er allerede helt vild med den! :)

  Svar
  • EvaK

   Hej Sofie,
   Velkommen til :)
   Jeg ved ikke om Facebook-siden er ægte, men webshoppen er 100%. Det er også finestcosmetics der sørger for produkter og makeup artister til Sephora, så dem kan du sagtens regne med :)

   Svar