Anastasia Beverly Hills Glow Kit i Sun Dipped

Produktet er tilsendt af firmaet

Der er kommet et nyt Glow Kit fra Anastasia Beverly Hills og de af jer, som har læst min anmeldelse af Glow Kittet i That Glow, kan godt regne ud hvad jeg synes om denne nyhed. Jeg har ikke tænkt mig at komme med en lang anmeldelse af Sun Dipped, for jeg vil bare gentage mig selv fra That Glow anmeldelsen. Nævner blot nogle af de ting jeg elsker ved Anastasias Glow Kits og lidt om farverne.
abh_glow_kit_sun_dipped_2
Ligesom de foregående Glow Kits, kan farverne i Sun Dipped tages ud af paletten og sættes over i en anden (hvis du f.eks. har en Z-palette) og det synes jeg er genialt. Det er nemlig sjældent jeg har behov for fire highlighters på farten og så er det lækkert at kunne smide den over i en anden og samle al makeup i én og samme palette.
Sun Dipped indeholder en kobberbrun (Bronzed), en sart gul med varme undertoner (Summer), en mulvarp med varme undertoner (Tourmaline) og en varm guld (Moonstone).
abh_glow_kit_sun_dipped_3 abh_glow_kit_sun_dipped_4 abh_glow_kit_sun_dipped_5 abh_glow_kit_sun_dipped_6
Farverne i Sun Dipped skiller sig mere ud fra hinanden end farverne i That Glow og det sætter jeg pris på. Paletten indeholder (ligesom That Glow) én bronzer og tre highlighters. De med meget lys hud vil ikke kunne bruge Tourmaline som highlighter, men tror den vil være smuk som øjenskygge eller ovenpå en mat bronzer. Moonstone minder en smule om Dripping In Gold fra That Glow paletten, men er noget lysere og mere rosa. Paletterne adskiller sig (heldigvis) nok fra hinanden til at du kan forsvare behovet for at eje dem begge.
abh_glow_kit_sun_dipped_7
Kvaliteten af farverne i Sun Dipped er præcis ligeså fantastisk som i That Glow Paletten. De er godt pigmenterede, lette at arbejde med og giver den smukkeste glød — helt uden at gøre dig diskokugle-glimret.

Anastasia Beverly Hills’ Glow Kit i Sun Dipped koster 519 kroner og kan findes hos finestcosmetics.dk

  1. Bedste makeup (2016) - EvaK.dk

    […] Hills Glow Kits (Sephora) Desværre tror jeg ikke længere det er muligt at finde That Glow og Sun Dipped paletterne, men derfor skal de nævnes alligevel. De har nemlig begge to været mine go-to […]

    Svar