Favoritter lige nu (juni 2016)

Indlægget indeholder både produkter jeg har modtaget fra firmaerne og jeg selv har købt

Anastasia Beverly Hills Glow Kit i That Glow (519 kroner)
Denne highlighterpalette er hvad drømme og enhjørninger er lavet af. Farverne er smukke, de giver den helt rigtige glød og man bliver næsten blændet, når lyset rammer highlighteren. Derudover er paletten slank og praktisk, og jeg er pjattet med at du nemt kan tage farverne ud af paletten og putte dem over i en anden. Meget smart, hvis du f.eks. skal på ferie.

Læs hele min anmeldelse af Anastasia Beverly Hills Glow Kit her

SMUK Cooling Lip Balm (140 kroner)
Denne læbebalm bruger jeg hver aften inden sengetid. Mine læber holdes bløde og fugtede, selv efter flere dage i træk med flydende læbestifter på. Desuden har den en blød og ikke-klistret konsistens, hvilket også gør den perfekt til at bruge under matte læbestifter. Cooling Lip Balm indholder bl.a. hvede, honning, kokos- og kukuiolie, som alt sammen ligger højt på min favoritliste over fugtgivende og plejende ingredienser.

Muti Anti-age Night Cream (370 kroner)
Hvis du har læst mit indlæg fra forleden om de nye hudplejeprodukter fra det tyske mærke MUTI, kommer det nok ikke bag på dig at natcremen er med på listen her. Mit største hudplejeproblem er, at jeg har nået den alder hvor anti-age bør være en del af min rutine. Desværre er de fleste af denne type produkter alt for nærende til min kombinerede hud og jeg ender derfor med en meget fedtet t-zone. Det skete ikke med denne. Min hud (både de tørre, normale og fedtede områder) har været i perfekt balance mens jeg har brugt MUTI-cremen og derfor har den fået en (velfortjent) plads på listen her.

Læs mere om MUTI lige her

Själ Pearl Enzyme Exfoliating Mask (1299 kroner)
Dette er ikke et nyt produkt, men jeg har fornyligt taget hul på en ny og blev derfor mindet om hvor fantastisk den er. Peelingmasken kommes på en nyrenset og let fugtig hud, hvor den masseres blidt rundt. Bagefter lader jeg den sidder i 10-15 minutter og skyller den af, mens jeg masserer lidt igen med de knuste perler. Resultatet er en blød, balanceret og glødende hud og effekten varer i over en uge efter brug. Pearl Enzyme har desuden en imponerende ingrediensliste med bl.a. rubin, diamant, blå saffir og ametyst, samt algeekstrakt og royal jelly. Eneste minus den høje pris, men heldigvis holder masken i mange måneder.

Kat von D Shade + Light Eye Contour Quad i Plum (220 kroner i Sephora)
Er der én palette jeg spår til at blive brugt op, må det være denne. Jeg har brugt Plum paletten både alene og sammen med andre øjenskygger, flere gange om ugen i denne måned. Kvaliteten af øjenskyggerne er fantastisk og de er dejligt lette at arbejde med. Der findes lige nu tre forskellige (Smoke, Sage og Plum) og når den sidste (Rust) kommer til Danmark til efteråret, er min plan at indkøbe dem alle. Det er selvfølgelig en smule dyrere end at købe Kat von D’s store paletter (12 farver for cirka 360 kroner), men de er alle pengene værd.

Du kan se nogle af de looks jeg har lavet med paletten her

Comfort Zone Hydramemory Serum (450 kroner)
Hydramemory serien fra Comfort Zone har for nylig fået et makeover, samt et par tilføjelser — blandt andet dette serum. Konsistensen minder om en cremegel, hvilket gør den genial til sommerbrug fordi jeg kan skippe min dagcreme og gå direkte fra serum til solcreme. Serummet giver min hud den fugt den behøver og selvom det absorberes hurtigt, kan jeg stadig fornemme det på hudoverfladen.

Yves Rocher Relaxing Shower Oil i Lavandin/Blackberry (45 kroner)
Alle de nye badeprodukter fra Yves Rocher har hittet stort her på “Hovedkontoret”, men særligt deres Shower Oil har både jeg og min tørre hud haft stor glæde af. Huden er blød og føles behagelig efter badet og jeg har kunnet holde tørheden nede med body lotions i stedet for fede cremer og body butters. Lige nu bruger jeg versionen med lavandin og brombær (som dufter himmelsk), men du kan også få den med duft af kokos, bourbonvanilje eller oliven/pomerans.

Pssst… Husk at deltag i konkurrencen om to gavesæt fra M2 Beauté i indlægget her.