MUTI: Tysk hudpleje med yndlingsingredienser

Produkterne er tilsendt af firmaet

Jeg kendte intet til MUTI, før jeg modtog en pakke fra dem med tre produkter i. Med det samme forelskede jeg mig i det rene design med fine pasteller, så jeg nemt kan se hvilket produkt jeg har fat i. Hele serien er baseret på hyaluronsyre, hvilket er én af mine absolut yndlingsingredienser at bruge, når huden er dehydreret. Udover hyaluronsyren finder du også alle de gode vitaminer (A, E, C og B), squalene og planteolier (avokado og macadamia). Faktisk finder jeg, i MUTIs produkter, næsten alle de ingredienser jeg normalt går efter når jeg shopper hudpleje.

Det var først efter jeg havde testet produkterne, jeg så hvad prisen lå på og jeg må sige jeg blev overrasket. På den gode måde. Priserne ligger omkring 150 kroner under den pris jeg havde gættet mig til, hvilket må siges at være et stort plus.

De seks produkter i MUTIs serie er:

 • Anti-age Serum (550 kroner)
 • Anti-age Eye Cream (290 kroner)
 • Anti-age Day Cream (340 kroner)
 • Anti-age Day Cream SPF 20 (340 kroner)
 • Anti-age Night Cream (420 kroner)
 • Anti-age Night Cream Plus (450 kroner)

muti_face1

Anti-age Day Cream
Dagcremen har været en smule tung på de varmeste dage og jeg har derfor brugt den on/off. Cremen giver huden masser af fugt, samtidig med den sørger for at huden holder på fugten (tak, hyaluronsyre). Dette gør den desuden uden at fedte huden, hvilket gør cremen anvendelig for en kombineret hud, der også ønsker anti-age pleje. Typisk føler jeg anti-age cremer er for nærende til min kombinerede hud, men denne holder min hud i balance — både på de fedtede og tørre områder. Dagcremen kan også fåes med SPF 20, men jeg foretrækker denne. Jeg bruger ikke under faktor 50 i ansigtet og derfor er det mig ligegyldigt med SPF’en. Så hellere bruge pladsen i cremen til de aktive ingredienser der gør forskellen.

Anti-age Eye Cream
Jeg har ikke oplevet øjencremen give den samme opstrammende og udglattende effekt, der typisk er med anti-age øjencremer. Til gengæld kan den noget andet. Den har nemlig ikke irriteret mine allergiramte øjne og det trækker meget op. Når mine øjne reagerer på græspollen, reagerer de også på alt andet — både makeup og hudpleje. Men ikke denne. Fordi mine øjne løber meget i vand, når jeg har allergi, bliver huden omkring øjnene også meget tør og sensitiv. Det har øjencremen her formået at holde nede, samtidig med den kølende cremegel formel har beroliget huden.

Anti-age Night Cream
Dette er mit stjerneprodukt og jeg bliver ved med at bruge den til den er tom. Natcremen føles meget aktiv, men samtidig mild og beroligende. Om aftenen når den kommer på, absorberes den hurtigt, men efterlader alligevel en blød og fugtet hudoverflade. Når jeg vågner igen om morgenen er min hud i perfekt balance — ikke tør og ikke fedtet — hvilket er noget jeg ellers kun har opnået med mit EGF Serum. Anti-age Night Cream har været super for min dehydrerede og (pletvis) tørre hud, uden at skabe problemer på mine fedtede områder og derfor er overhaler den de fleste andre anti-age produkter jeg har prøvet gennem årene.

MUTI har lavet nogle gode hudplejeprodukter. De har gode ingredienser, konsistenserne er lækre og effekten kan mærkes. Selvom emballagen er af plastik, ser produkterne eksklusive ud og pynter på min hylde. Det er muligvis ligegyldigt for nogle, men noget jeg personligt sætter stor pris på. Sidst, men ikke mindst er prisen er meget fair i forhold til kvaliteten af produkterne.

MUTI FACE kan findes hos bl.a. Normann Copenhagen og stormfashion.dk

 1. Eva B

  Hej navnesøster
  Jeg var så heldig at vinde et sæt MUTI; AA dagcremen spf 20, AA natcremen plus og serummen.
  Jeg er helt oppe i skyerne over den serie, designet er så smukt.
  Jeg har også kombineret skin ( dog kun positivt som 49 årig; næsten % rynker ) og den fungerer også supergodt for min hud, hvor jeg nyder den topfugtende fornemmelse. Især den superfede natcreme, som balancerer den fugtede fornemmelse uden at overfedte.
  Serummen er så skøn. Lys blå, optages fantastisk nemt. Smækfyldt m hyaluron.
  Superlækker serie; køber selv fremover.
  Og det design….

  Svar
  • EvaK

   Hvor er du heldig!
   Det er præcis det der er så smukt ved serien – det er anti-age til alle. Jeg har med min kombinerede hud aldrig kunnet finde en anti-age creme, der ikke føltes fed og træls på de fedtede områder og det kan MUTI klare :) De produkter er både skønne indeni og udenpå :)

   Svar