Bedste makeup (2016)

Næste stop på creme de la creme-listen er makeup. Alt det bedste fra i år. Ting jeg har brugt igen og igen og igen, ting jeg har brugt op og ting jeg har genkøbt.

Urban Decay All Nighter Foundation (Magasin)
De eneste dage jeg ikke har brugt denne foundation, har været i forbindelse med test af andre. All Nighter har fuld dækning uden at få huden til at se flad ud, den er mat uden at være unaturlig og så fungerer den både på mine tørre og mine fedtede områder. Først troede jeg kun det var mig der kunne se hvor fantastisk den er, men stort set hver dag bliver jeg spurgt ind til hvilken foundation jeg bruger og det tager jeg som et kompliment — på All Nighters vegne. Du kan finde hele anmeldelsen af All Nighter Foundation her og læse flere gode grunde til jeg elsker den, f.eks. emballagen.

Smashbox Studio Skin Concealer (Stylebox)
For lidt over en måned siden skrev jeg et indlæg om mine yndlingsconcealere, hvor denne perle blev nævnt. Konsistensen er lige i skabet, dækkeevnen høj, holdbarheden i top og den lægger sig smukt på huden. Normalt er det nødvendigt for mig at afslutte med pudder for at holde concealer fra at lægge sig i linjerne ved øjnene, men ikke med Studio Skin. Den bliver hvor den skal uden hjælp og endda hele dagen.

Marc Jacobs Velvet Noir Mascara (Sephora)
Hvis du går ind i Sephora og spørger én af de søde Beauty Advisors, hvilken mascara de bedst kan lide, er svaret højest sandsynligt Velvet Noir. Faktisk tror jeg de eneste der ikke har den som favorit, er dem der endnu ikke har haft fornøjelsen af at prøve den. Denne mascara giver både masser af længde og masser af fylde, men samtidig adskiller den vipperne smukt. Noget jeg aldrig har oplevet med en mascara til volume (de klumper altid så forfærdeligt). Desuden føles vipperne bløde — selv efter 2-3 lag — og den drysser ikke. Velvet Noir er en must-try mascara.

Kat von D Everlasting Liquid Lipsticks (Sephora)
Jeg har ingen ide om hvorfor det har taget mig så lang tid at gå i gang med disse flydende læbestifter, men bedre sent end aldrig. Der er to store grunde til jeg elsker Everlasting Liquid Lipsticks: de udtørrer ikke læberne og så er farveudvalget smukt. I skrivende stund har jeg 14 forskellige og jeg elsker dem alle. Nogle bruger jeg alene og andre bruger jeg til at lave en ombre effekt (hvilket er supernemt med disse læbestifter). Forleden annoncerede Kat von D at der kommer 25 nye farver og jeg håber inderligt de dukker op i Danmark, for jeg kan ikke eje for mange af disse.

Urban Decay Ultimate Basics Palette (Magasin)
Hvis der er nogen der kan lave neutrale paletter så man får tårer i øjnene, er det Urban Decay. Det beviste de endnu engang, da Ultimate Basics paletten blev lanceret i (tror jeg) sidste måned. Jeg har endnu ikke prøvet alle 12 farver i paletten, men tæt på og jeg er vild med den. Jeg bruger den primært sammen med andre øjenskygger (da jeg elsker lidt shimmer på øjenlåget), men jeg kan nærmest ikke undvære de matte lækkerier i globelinjen. Konsistensen er blød, pigmenteringen høj og farvesammensætningen skøn. Alt er som det skal være.

Smashbox Photo Finish Primer Oil (Stylebox)
Da jeg først hørte om en olie som ansigtsprimer, var jeg meget skeptisk. Det var svært at forestille sig at lægge en makeup ovenpå, uden det hele ville skøjte rundt og/eller jeg ville fedte til i løbet af nul komma fem. Det var dog ikke tilfældet. Faktisk endte vi med at blive BFFs og den kom med på listen over makeup jeg ikke kan undvære. Udover at bruge den under makeuppen, kommer jeg den også oven på min highlighter for ikke at fremhæve ujævnheder i huden. Primer olien endte også med at blive mit Cream Contour Kit fra Anastasia Beverly Hills’ redning. Konsistensen i contour kittet var alt for “sej”, hvilket gjorde jeg aldrig rigtig fik det brugt, men et dråbe Primer Oil i fik det til at køre som smurt.

Anastasia Beverly Hills Glow Kits (Sephora)
Desværre tror jeg ikke længere det er muligt at finde That Glow og Sun Dipped paletterne, men derfor skal de nævnes alligevel. De har nemlig begge to været mine go-to highlighters siden jeg fik dem. Disse highlighters giver den helt rette mængde glød — uden at glitre — så man skinner på den helt rigtige måde, når sollyset rammer. De er i øvrigt også rigtig flotte som øjenskygger.

Guerlain Terracotta Bronzing Powder (Sephora)
Egentlig har jeg prøvet denne før 2016, men det er først i år jeg har bemærket præcis hvor fantastisk den er. Udover at Terracotta har et eksklusivt og smukt design, så er selve produktet også det bedste jeg har prøvet. Der er den helt perfekte mængde shimmer i, så den får en satin finish, men uden at se glimmeragtig ud. Farverne toner smukt ind i huden og den giver huden et lækkert solkysset look, som jeg nyder både vinter og sommer.

Marc Jacobs Air Blush (Sephora)
Da jeg fik at vide dette var en revolutionerende blush, kunne jeg ikke lade være med at grine. Det er jo for pokker bare en blush. Jeg blev klogere. Det er mig en gåde hvordan de har gjort det, men denne blush toner ind i huden som ingen anden. Air Blush giver en helt særlig glød til huden og det er ikke engang nødvendigt at arbejde med den for at opnå det. Den skal bare lægges på. Som en ekstra bonus får du både en blush og en highlighter i samme produkt og designet giver dig muligheden for at skræddersy din egen farve — alt afhængig af om du snupper produkt fra den ene side, den anden side eller kører børsten rundt i hele herligheden.

Urban Decay NAKED Color Correcting Fluids (Magasin)
De fem color correctors er blevet testet både på mig selv, men også på et par veninder for at se virkningen på forskellige hudtoner og -typer. Uanset hvem jeg benyttede dem på præsterede de til topkarakter. Ligesom concealerne i samme serie, lægger de sig naturligt på huden og holder hele dagen. De dækker uden at kage, selv når der kommer flere produkter ovenpå. De er den perfekte løsning på rødme, mørke rander og livløs hud.

Marc Jacobs Perfecting Powder Featherweight Foundation (Sephora)
Jeg scorede mig denne pudderfoundation ved et tilfælde på arbejdet (sådan kan man være heldig, når man er den eneste der bruger de mørke farver) og nu ved jeg ikke hvordan jeg skal undvære den igen. Perfecting Powder bliver både brugt ovenpå flydende foundation som et afsluttende touch, alene for et naturligt look og i samarbejde med en CC cream. Pudderen er ikke helt mat, hvilket får huden til at se sund og frisk ud og den holder hele dagen.

Boblere: Rodial Glamolash Mascara Skinny, Kat von D Lock-it Concealer, Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette og Too Faced Chocolate Bon Bons Palette.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.