10 makeupprodukter jeg ikke kan leve uden

For nylig skulle jeg i gang med at afprøve nogle nye makeupprodukter og pludselig gik det op for mig, at jeg i noget tid har brugt de samme produkter en del. Det er i sandhed et kompliment, når en hærdet makeupbruger som jeg vender tilbage til det samme produkt, så snart jeg er færdig med at teste noget nyt. Derfor har jeg her samlet de 10 produkter jeg bruger allermest, når makeuppen skal lægges og som har en fast plads på mit makeupbord. I vilkårlig rækkefølge får du her mine uundværlige favoritter:

 1. Smashbox Photo Finish Primer Oil
  Jeg bruger den under min foundation, blandet i min foundation eller ovenpå tørre områder efter makeuppen er lagt. Min foundation lægger sig fejlfrit på min hud, når denne olie er under og det bliver hverken fedtet eller skinnende at se på. Især elsker jeg den effekt den har på mine full coverage foundations — de bliver mindre matte, får mere glød og gør huden mere naturlig at se på.
 2. NARS Light Reflecting Loose Setting Powder
  Pudderen her bliver både brugt i hele ansigtet, for at mindske synligheden af porer og til baking for at holde min color corrector/concealer på plads hele dagen. Begge jobs udfører den til topkarakter og helt uden at udtørre huden. Pudderen er malet så fint, at huden ikke ser pudret eller kaget ud med den på (selv ikke når den bruges i større mængder) og det er hovedårsagen til jeg elsker den.
 3. Urban Decay NAKED SKIN Weightless Complete Coverage Concealer
  Høj dækkevne, lang holdbarhed og en følelse af nøgen hud, er hvad denne concealer giver mig. Fra naturens side er jeg “velsignet” med meget mørke rander og denne concealer har virkelig gjort en forskel for mig på det punkt. Desuden er er de også eminente til contouring og highlighting — enten alene for et meget naturligt look eller under pudderbaserede contour-produkter, for et mere markant look.
 4. Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo
  Alle elsker ABH’s Dip Brow, men faktisk elsker jeg hendes brynpudder mindst ligeså højt. Afhængigt af hvilket værktøj jeg bruger, kan jeg enten få et meget blødt og naturligt bryn eller et skarpt og markant bryn. Farven holder hele dagen og kan såmænd også tåle en tur ud i regnen eller en svedig arbejdsdag.
 5. Urban Decay All Nighter Full Coverage Longwear Liquid Foundation
  Dette er et meget nyt produkt, men jeg elsker denne foundation ligeså højt som resten af favoritterne på listen. Den giver fuld dækning uden at blive for mat eller flad at se på, den holder i maaange timer og så føles den let og behagelig på huden. Det er den perfekte foundation for os der ønsker full coverage, uden man kan se det er det — og så findes den i 21 forskellige nuancer.
 6. Urban Decay All Nighter Long-lasting Makeup Setting Spray
  Hvis der er noget jeg ikke gider at bruge tid på, så er det at friske min makeup op i løbet af dagen og derfor er denne setting spray et must efter enhver makeupsession. Ét spray i midten af ansigtet og ét på hver side, sørger for min makeup ikke rykker sig ud af stedet. Uanset hvor lang en dag jeg end måtte have forude.
 7. Kat von D Shade + Light Contour Palette
  Dette er paletten som fik mig til at gå fra contour-hader til contour-okay-det-er-jo-egentlig-meget-pænt. Farverne blendes nemt ud, de er ikke alt for kolde i undertonerne og de kan bruges på kryds og tværs af hudtoner. Derudover bruger jeg også de mørke farver til mine bryn og som øjenskygger og de lyse til at highlighte under brynene.
 8. Anastasia Beverly Hills Glow Kit
  Apropos highlighting, så kan jeg ikke leve uden mit Glow Kit. Hver eneste dag pryder jeg mine kindben med én (eller flere) af farverne i denne palette. De er tilpas shimmeret så de giver en flot glød, men aldrig giver mig diskokugle looket. Jeg behøver ingen andre highlighters i mit liv, så længe jeg har mit Glow Kit.
 9. Too Faced Chocolate Bar Palette
  Alle tre Chocolate Bar paletter giver mig lige stor glæde. De har tilpas fordeling af matte, satin og shimmer farver, og farverne kunne ikke være bedre valgt. Jeg kan blive ved og ved med at finde på nye looks med disse paletter, hvilket også er grundet til jeg endnu ikke har lavet præcis samme makeup to gange.
 10. NARS Smudge Proof Eyeshadow Base
  Har man krøllede øjenlåg som jeg, er en øjenskygge primer uundværlig. Forskellen på denne og en masse andre jeg har prøvet er, at mine øjeskygger er superlette at arbejde med. Uanset kvalitet tones skyggerne let ud og lægger sig jævnt på øjenlåget. Med denne holder min øjenskygge snildt til både en lur, en regnvejrsdag eller en tur i byen.
 1. De 6 bedste concealere til mørke rander - EvaK.dk

  […] i år, på nær når jeg har testet nye. Det er selvfølgelig også grunden til den kom med på min liste over uundværlig makeup. NAKED SKIN Concealer har en let og cremet konsistens, sætter sig ikke i linjerne og holder hele […]

  Svar