Anmeldelse: Urban Decay All Nighter Liquid Foundation

Produktet er tilsendt af firmaet

I lang tid har jeg haft All Day Luminous Weightless Foundation fra NARS som min go-to foundation, når jeg skulle bruge noget med en høj dækkeevne. Den har dog fået en pause på en lille måned, for at kunne teste den nye foundation fra Urban Decay. Jeg er faktisk en smule i tvivl om hvorvidt jeg vender tilbage til min gamle favorit fra NARS, for jeg har ikke været så begejstret for en ny foundation i meget meget lang tid.

All Nighter Waterproof Longer Liquid Foundation er en oliefri og fuldt dækkende foundation med et mat finish. Den indeholder tre gange så meget pigment, som produkterne fra NAKED SKIN serien, hvilket betyder den er meget drøj i brug. Et enkelt pump (svarer til en ært) er nok til, at opnå fuld dækning i hele ansigtet og ned ad halsen. All Nighter har en højtrykspumpe og det betyder du kan få selv de allersidste dråber med, noget jeg godt kan savne ved nogle af mine andre foundations. Konsistensen er meget cremet, men føles stadig let og behagelig på huden. Det gør sig endda også gældende på dage, hvor jeg har haft foundationen på i 14-16 timer.

Grunden til denne foundation meget hurtigt er blevet en favorit, er fordi Urban Decay har formået at skabe en formel der giver et mat finish, men ikke får huden til at se flad og kedelig ud. All Nighter får min hud til at se fuldkommen fejlfri(!) ud, men stadig frisk og levende at se på — det giver et kæmpe plus i min bog. Desuden holder foundationen sig pæn i mange timer (helt op til 10 timer, selv på varme dage) og formår at holde min fedtede t-zone i skak de første 4-5 timer. 

All Nighter Liquid Foundation kommer i 24 forskellige nuancer, som spænder fra meget lys til meget mørk. Farverne kommer både med kolde, varme og neutrale undertoner — alle hele tal (f.eks 3.0) er varme, alle kvarte (f.eks. 3.25) er neutrale og alle halve (f.eks. 3.5) er kolde.

Urban Decay All Nighter Liquid Foundation koster 265 kroner og kan findes i Magasin og på deres webshop

 

 1. lovisen

  Og hvor er det en pæn emballage, og god pris.
  Tror du den går til en 43 årig tør hud? Har i mange år kun brugt bb cream, for synes aldrig foundation sidder helt pænt, men vil gerne have noget der dækker lidt mere…

  Svar
  • EvaK

   ELSKER emballagen :D
   Tror sagtens du ville kunne bruge den, men hvis din hud er meget tør kan det være en god ide at blande lidt ansigtsolie i eller bruge Smashbox’ Primer Oil under :) Nu dækker denne foundation MEGET, så hvis du er vant til BB cream kan denne måske virke lidt voldsom. Born This Way fra Too Faced er også en rigtig god foundation, hvis du vil prøve noget mere dækkende som stadig ser meget naturligt ud :)

   Svar
 2. lovisen

  1000 tak for hurtigt svar.
  Jeg vil se om jeg kan få en prøve på dem fra Too Faced i stedet, det kunne godt lyde som en mere fornuftig løsning…

  Svar
 3. Jette

  Ville den kunne bruges til sport? Og, ja er altså forfængelig til træning ;)

  Svar
  • Jette

   Glemte lige at skrive noget – jeg har Naked fra Urban Decay, som jeg er super glad for, den smitter bare af når jeg sveder! Måske denne holder bedre??

   Svar
   • EvaK

    Jeg har faktisk ikke prøvet NAKED, så det ved jeg ikke. Hvis jeg har været i regn eller har svedt og efterfølgende duppet ansigtet med kleenex, har der været lidt foundation på papiret. Har dog ikke oplevet den som sådan smitter af på ting :)

    Svar
  • EvaK

   Vil nok sige det nok kommer lidt an på sporten :) Personligt ville jeg nok foretrække noget lidt lettere, men tror godt den vil kunne klare mosten ;)
   P.S. Jeg dømmer ikke :D

   Svar
 4. Bedste makeup (2016) - EvaK.dk

  […] jeg bruger og det tager jeg som et kompliment — på All Nighters vegne. Du kan finde hele anmeldelsen af All Nighter Foundation her og læse flere gode grunde til jeg elsker den, f.eks. […]

  Svar