Kommende nyheder fra Urban Decay (MANGE nye produkter)

Normalt ville jeg gemme disse nyheder til ‘I butikkerne nu’ indlæggene, men der er simpelthen så mange kommende nyheder fra Urban Decay og jeg kunne ikke vente med at vise dem til jer. Derfor har jeg nu samlet dem i ét indlæg, så du kan lave en lille (eller stor) shoppingliste. Jeg vil stadig nævne dem igen i ‘I butikkerne nu’, så du ikke behøver at huske på alle lanceringsdatoerne. Men her er alle de nyheder der kommer fra Urban Decay over de næste par måneder — god fornøjelse.
urban_decay_moondust_palette
Moondust øjenskyggerne fra Urban Decay er nogle af de bedste glimmer øjenskygger på markedet og nu kan du snart få fingrene i en hel palette fyldt med glimmergodter. Moondust paletten indeholder otte farver og så vidt jeg kan se, er de alle nye.

Moondust paletten kommer i butikkerne den 3. oktober og vil koste 425 kroner.
urban_decay_illuminated_trio
Jeg har endnu ikke set nogle billeder af NAKED Illuminated Trio paletten på nettet, så jeg ved desværre heller ikke hvad farverne hedder. Synes dog ikke nogle af dem ligner de eksisterende Illuminators, så jeg vil tro der er tale om limited edition farver. Det kunne umiddelbart godt se ud til, at det er en kombination af bronzer, highlighter og blush, hvilket jeg synes er skønt da jeg altid bruger alle tre på én gang.

NAKED Illuminated Trio paletten kommer i butikkerne i starten af november og vil koste 295 kroner.
urban_decay_color_correctors
Nøj, hvor har jeg ventet længe på at NAKED Skin Color Correcting Fluids ville komme til Danmark. Jeg forestiller mig de har samme konsistens som deres concealere (som jeg elsker) og er virkelig spændt på at prøve Lavender og Peach. Farvel til mørke rander, røde urenheder og trist hud.

NAKED Skin Color Correcting Fluids lanceres i starten af september og vil koste 175 kroner stykket.

urban_decay_liquid_moondust
Udover Moondust paletter, kommer der også otte flydende øjenskygger til Moondust kollektionen. Det bliver spændende at se om de flydende er ligeså gode (eller bedre) end de almindelige Moondust øjenskygger. Farverne hedder Solstice, Recharged, Zodiac, Zap, Chemtrail, Vega, Magnetic og Spacetime. Solstice og Zodiac findes allerede som single pudderøjenskygger i deres permanente soritment og Magnetic findes i paletten.

Liquid Moondust Eyeshadow lanceres i starten af november og vil koste 185 kroner stykket.
urban_decay_full_spectrum
Der er også en ny Spectrum palette på vej. De paletter bliver vildere og vildere og jeg er pjattet med det. Paletten indeholder 21 farver og så vidt jeg kan se, er de alle limited edition farver. Dette er mit absolutte must-have ud af alle nyhederne, for de farver ser crazy ud og hvis de er ligeså gode som Urban Decays øjenskygger plejer at være, så bliver det årets palette.

Jeg har desværre ingen pris eller dato på Spectrum paletten endnu.
urban_decay_razorsharp_eyeliner
En kollektion af helt nye eye liners kommer der også. Razor Sharp Water-resistant Longwear Liquid Eyeliner kommer i 12 forskellige farver og fra venstre hedder de Chaos, Bump, Demolition, Fireball, Goldrush, Deep End, Ecstacy, Intergalactic, Dark Force, Junk Show, Kush og Cuff. Glæder mig til at se nærmere på dem, for jeg kan mærke mit liv mangler både en sølv, hvid, grøn og pink eye liner.

Razor Sharp Water-resistant Longwear Eyeliner lanceres den 3. oktober og vil koste 170 kroner stykket.
urban_decay_vice_lip_palette
Der kommer også en VICE Lip Palette med intet mindre end 12 forskellige læbestifter, hvilket jeg synes er fantastisk da læbepaletter er lidt af en sjældenhed. Tre af farverne er fra Gwen Stefani læbestiftkollektionen (Firebird, 714 og Ex-girlfriend) og de resterende er fra den nye permanente kollektion af VICE læbestifter. I paletten er der både transparente, matte og shimmer finishes i alt fra nudes og røde til lilla og pink.

VICE Lip paletten kommer i butikkerne i starten af november og vil koste 330 kroner.
urban_decay_vice_lipsticks
Den største nyhed er de 100 nye VICE læbestifter. Der er seks forskellige finishes at vælge i mellem og farverne går fra nude til sort og fra pink til blå. Glæder mig som et lille barn til at prøve dem og jeg har allerede skrevet mig en indkøbsliste med omkring 15 af farverne på.

VICE læbestifterne lanceres den 1. august og vil koste 150 kroner stykket.

urban_decay_pro_brushes

Jeg har ikke prøvet andre makeupbørster eller -pensler fra Urban Decay end dem der følger med i paletterne, men det skal jeg i hvert fald nu. Der kommer nemlig en stor linje af pensler og børster til både ansigt, øjne og læber. Designet er lige mig og jeg ser frem til at pille lidt ved dem, når de rammer butikkerne.

Pro Brushes lanceres den 5. september og koster mellem 120-310 kroner.

urban_decay_all_nighter_foundation

Sidst, men absolut ikke mindst, har vi den nye All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundation. Jeg er VILD med flakonen – den skriger ‘Eva’. All Nighter Foundation har fuld dækning, er olie-fri og et mat finish der ikke får huden til at se “flad” ud. Desuden indeholder den tre gange så meget pigment som deres NAKED Skin produkter, hvilket betyder den er meget drøj i brug.

All Nighter Waterproof Longer Liquid Foundation lanceres den 5. september og vil koste 170 kroner.

Skal du have nogle af nyhederne fra Urban Decay?

  1. I butikkerne nu // Oktober 2016 - EvaK.dk

    […] jeg også nævnte i dette indlæg, har Urban Decay store planer for resten af 2016. I sidste månede lancerede de en ny foundation, […]

    Svar