I butikkerne nu // Oktober 2016

Velkommen til efterårets allerførste nyheder. Meget passende, nu regnen banker på ruden og der er koldt nok til jeg bander over der endnu ikke er tændt for varmen i lejligheden. Jeg er et par dage sent på den i denne måned, men heldigvis er nyhederne kun lige på trapperne og der er derfor masse af tid til at lade sig inspirere og overveje sine køb.
idun_palettes
I uge 42 lancerer IDUN Minerals to nye øjenskygge paletter med fire smukke farver i hver. Til venstre ser du Vitsippa med hvid, fersken og mosgrøn og til højre har du Lavendel med lilla og brune nuancer. Jeg har et par øjenskygger fra IDUN som jeg elsker og hvis disse er bare halvt så gode, er de et absolut musthave denne måned.
Paletterne ligger til 179 kroner stykket og kan findes på bl.a. Matas’ webshop.

ghd_2
ghd_1
ghd har lavet (som de gør hvert efterår) en masse gavesæt i limited edtion designs. I år er der intet mindre end 13 forskellige sæt at vælge i mellem og de har endda peppet det hele op med nogle virkelig smukke neglelakker fra Nails Inc. Årets farve er kobber og den går igen på både stylers, lakkerne og accessories.
ghd gavesættene ligger fra 199-2199 kroner og nærmeste forhandler kan oplyses på tlf. 86 11 99 02.

egf_pro_treatment
Bioeffect er endelig på banen med en Pro serie, hvilket betyder du nu kan få en professionel behandling på udvalgte klinikker med kultprodukterne fra Island. Serien består af nogle produkter vi allerede kender (Volcanic Exfoliator, Day Serum og EGF Serum) — dog med et meget højere indhold af EGF — samt en håndfuld helt nye produkter.
Behandlingen ligger på cirka 1100 kroner og nærmeste klinik kan oplyses på tlf. 26 82 30 11.

by_terry_i_danmark
By Terry har netop ramt hylderne i Sephora og det er vi mange der er glade for. Hvis ikke du allerede kender brandet bør du tage et kig, da der er mange gode og gennemtænkte produkter i serien. F.eks. finder du en setting pudder med hyaluronsyre (så den matterer uden at udtørre), en primer som giver fugt OG matterer huden, en læbestift der holder sin skarpe form fra start til slut og en læbebalm som er lige så smuk som den er god.
By Terry kan findes i Sephoras butikker i Illum og Frb. Centeret.

yves_rocher_blush
Yves Rocher er på banen med en hel kollektion af nye øjenskygger og blushes — og der er mange smukke efterårsfarver iblandt. Ovenfor kan du se nogle af de farver jeg fandt mest indbydende (se lige den grønne øjenskygge), men det er kun et lille udsnit af de 70 nye farver.
Yves Rocher øjenskyggerne koster 89 kroner stykket og blushes 109 kroner stykket. Alle farverne vil være at finde på Yves Rochers webshop.

urban_decay_moondust_palette
urban_decay_razorsharp_eyeliner
Som jeg også nævnte i dette indlæg, har Urban Decay store planer for resten af 2016. I sidste månede lancerede de en ny foundation, en hel pensel kollektion og fem color correctors, og nu (lanceringen er i dag) er det tid til Moondust paletten og et dusin nye eye liners. Desværre har jeg ikke fået afprøvet paletten endnu, men de nye eye liners er jeg vild med. De er meget pigmenterede og glider let over øjet, så det er ingen sag at lave en dobbelt eye liner eller anden krea-makeup med Razor Sharp liners.
Moondust paletten ligger til 425 kroner og Razor Sharp liners koster 170 kroner stykket. Begge dele kan findes i Magasin eller på deres webshop.

dr_jart_book_of_masks
Jeg elsker sheet masker. Faktisk har jeg en hel skuffe fyldt med diverse af slagsen — også fra koreanske Dr. Jart+. Jeg har kun prøvet et par stykker derfra, men er allerede glad for mærket og derfor er jeg også vild med konceptet ‘Book of Masks’. I “bogen” finder du 8 forskellige masker, så du kan prøve de forskellige varianter og samtidig spare lidt penge.
Dr. Jart+ The Book of Masks koster 320 kroner og kan findes i Sephoras butikker i Illum og Frb. Centeret.

m2_mascara_mia_fit
Det var vist kun et spørgsmål om tid, før M2 Beauté (du ved, dem med vippeserummet) ville lancere en mascara. Nu er den her endelig og jeg glæder mig som et lille barn til at prøve den. Mascaraen har tre forskellige børster, så du nemt kan skifte look fra dag til dag.
M2 Beauté Mascara koster 340 kroner og kan findes på m2beaute.dk, når den udkommere senere på måneden.

Clarisonic er på banen med den nye Mia FIT (som du kan læse mere om her), som er uundværlig for både folk på farten og makeupjunkies. Den lille, handy model pakker ligeså meget kraft som en af de større versioner og så ligger den godt i hånden.
Clarisonic Mia FIT koster 1350 kroner og vil være at findes på Magasins webshop.

rimmel_magnifeyes_palettes
Til alle der elsker paletter ligeså højt som jeg, er der nyheder fra Rimmel. Den nye Magnif’Eyes øjenskyggepalette kommer i tre forskellige varianter: 01 med kølige nudes, lilla og grå, 02 med gyldne og brune nuancer og 03 med rosa og fersken farver. Paletterne har hver især otte farver i forskellige finishes.
Rimmel Magnif’eyes paletterne koster hver 99,95 kroner og kan findes på Matas’ webshop.

real_techniques_sponges
Den eneste makeupsvamp som når Beautyblender til sokkeholderne, får nu to søstre: Miracle Mini Eraser og Miracle Sculpting Sponge. Svampene bruges til at fjerne fejl i makeuppen og til at konturere ansigtet med. Særligt den førstnævnte skal jeg have prøvet, da selv den mest garvede makeup artist kan lave fejl i ny og næ.
Real Techniques Miracle Mini Eraser og Miracle Sculpting Spinge koster 90 kroner stykket og kan findes Magasin og Matas.

lancome_audacious
Sidst, men ikke mindst, har vi en smuk øjenskyggepalette fra Lancôme. Audacity in London paletten indeholder 16 farver i alt fra lilla til grøn og kobber. Paletten er først i butikkerne omkring den 26. oktober, men jeg glæder mig allerede til at se nærmere på den — særligt glitterfarverne nederst i paletten frister mig.

Hvad skal du shoppe i oktober?

 1. Birthe

  Hvor kan man købe den øjenskyggepalet fra Lancome der hedder Audacity in London-altså den du selv omtaler sidst på denne side?
  Vh
  Birthe

  Svar
  • EvaK

   Jeg tror desværre den er udsolgt. Det var en limited edition fra efterårskollektionen, så tror umiddelbart ikke den er til at støve op længere – måske hvis du er heldig på trendsales eller ebay…

   Svar