Favoritter lige nu // August 2016

Indlægget indeholder både produkter jeg selv har købt og produkter tilsendt fra firmaerne

Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask (400 kroner i Sephora)
Som jeg også nævnte i et tidligere indlæg, er dette én af mine absolut yndlingsmasker med ler. Irish Moor Mud Mask renser huden, giver den en skøn friskhed og det er alt i mens den fugtgiver huden. Effekten varer i flere dage og du kan derfor nøjes med at bruge den en enkelt gang ugentligt. Krukken indeholder cirka tre gange mere produkt (150 ml) end de fleste masker og derfor har den også en meget fair pris.

Beautyblender PRO (135 kroner i Sephora)
Jeg har altid købt den originale pink model, men sidste gang den skulle skiftes ud, valgte jeg at prøve den sorte PRO. Fordi jeg altid har været ovenud lykkelig for den pink, havde jeg svært ved at se hvordan denne skulle være bedre. Nu har jeg brugt den i en lille måneds tid og må indrømme, at der faktisk er forskel på dem. Min foundation fordeles hurtigere, svampen er meget blødere og det virker som om den suger en smule mindre produkt. Selve resultatet er der ikke den store forskel på, men jeg køber helt sikkert PRO modellen fremover.

Marc Jacobs Velvet Noir Mascara (250 kroner i Sephora)
Egentlig minder denne mascara utrolig meget om Better Than Sex fra Too Faced, for børsterne er tæt på identiske. Velvet Noir er en smule bedre til at adskille vipperne (hvilket er essentielt, når det drejer sig om en mascara der giver volumen) og den drysser ikke — noget jeg ved flere har oplevet med Better Than Sex. Derudover føles mascaraen meget let på vipperne og når jeg rører ved dem, er det nærmest som om jeg slet ikke har noget på. Ret utroligt, når man tænker på den giver mine (meget fesne) vipper både masser af længde og fylde.

Urban Decay All Nighter Foundation (170 kroner i Magasin)
Jeg har kun brugt denne foundation i et par uger, men den er allerede en favorit. All Nighter Foundation har en høj dækkeevne (tæt på fuld dækning), men føles behagelig og naturlig på huden. Både på mine tørre kinder og fedtede t-zone, holder den distancen og selv efter 10 timer ser den fornuftig ud på huden. Et andet stort plus, er de mange nuancer All Nighter findes i — der er både til helt lys og helt mørk hud.

Stella McCartney POP Eau de Parfum (580 kroner i Magasin)
Da jeg først så den nye duft POP, regnede jeg ikke med den ville falde i min smag. Efter et par uger i dens selskab, må jeg dog erkende den er god. Rigtig god endda. POP er en let blomstret duft med et pift af friskhed, som jeg holder meget af. Eneste minus ved duften er, at den forsvinder relativt hurtigt (min krop brænder dufte af på nul komma fem) og derfor er jeg nødt til at have den med mig på lange dage. Parfumen er dog det ekstra besvær værd og den har nu en fast plads på min dufthylde.

Lancôme Grandiôse Liner (265 kroner i Magasin)
Min Kat von D Tattoo Liner har fået hård konkurrence (og en velfortjent pause) de seneste seks uger. Den nye eye liner fra Lancôme er supernem at arbejde med og jeg er pjattet med detaljen de har tilføjet applikatoren. Du kan nemlig “knække” toppen, så du får en vinkel på, hvilket gør det lettere at styre lineren. Modsat min Tattoo Liner, som har et glossy finish, har Grandiôse et mat finish. Ikke noget jeg troede jeg søgte, men jeg er blevet vild med det og derfor griber jeg også efter den næsten dagligt. Den kommer ikke til at erstatte Kat von D eftersom looket er meget anderledes, men jeg har nu to favorit linere i stedet for én.