I butikkerne nu // November 2016

I dag er det lønningsdag og traditionen tro, tager vi et kig på nogle af de dejlige beauty-lækkerier der rammer butikkerne i denne måned. Nu er vi jo ikke langt fra jul og derfor er der en del limited edition gavesæt med i denne omgang. Det betyder også der er gode penge at spare, da du ofte får mere produkt (og ekstra lir) for pengene.
marc_jacobs_holiday_2016_2
Der er særligt to ting fra Marc Jacobs Beauty jeg har øje på i denne måned og det ene er Up All Night sættet, hvor du får fem mini læbestifter (5 x 1,7 gram) i farverne Scandal, Oh Miley, Slow Burn, No Angel og Miss Scarlett. Læbestifterne kommer i den fineste clutch i metallisk pink/fuchsia, som er den perfekte størrelse til aftenens nødvendigheder. Mængden af læbestift i Up All Night svarer til to full size Marc Jacobs læbestifter (plus et gram ekstra) som ligger til 250 kroner stykket, så prisen er meget pæn i forhold til hvad du får i produkt og accesories.

Marc Jacobs Up All Night Set koster 320 kroner og kan findes i Sephora
marc_jacobs_holiday_2016
Min anden store kærlighed fra Marc Jacobs er Style Eye-con No. 20 paletten. Udover at farverne er fantastisk godt valgt, er jeg vild med at de i år har givet emballagen et guldlook. De 20 øjenskygger er en god blanding af matte og shimmer i både neutrale og mere farverige nuancer. Der kan laves mange looks med denne palette alene og det er altid et stort plus for mig. Ligesom med læbestifterne får du en del mere produkt for pengene i forhold til de permanente paletter med syv farver i hver, så det kan godt betale sig at smide de ekstra moneter efter denne i stedet.

Marc Jacobs Style Eye-con No. 20 paletten koster 760 kroner og kan findes i Sephora
mufe_holiday_2016
Trods den langt mindre fancy indpakning, synes jeg også Artist Palette Vol. 4 fra Make Up For Ever er et kig værd. I paletten får du ni farver, alle med mat finish. Alle farverne kan findes i det permanente soritment, men fordi vi ikke har alle farverne her i Danmark er den alligevel i limited edition-kategorien — i hvert fald hvis du spørger mig.

Make Up For Ever Artist Palette Vol. 4 kan købes i Sephora og koster omkring 315 kroner
rimmel_the_only_1_matte
Sidste år lancerede Rimmel deres nye The Only 1 læbestifter og nu udvider de serien med 10 nye farver i mat finish. Jeg har endnu ikke prøvet dem, men hvis de bare er halvt så gode som de originale (som fik en plads blandt Årets Bedste Makeup sidste år) er de alle pengene værd. Farveudvalget er som sædvanlig meget traditionelt, men egentlig er det en meget god ide. Det er jo netop de klassiske farver som bruges ofte, jeg gerne vil have i bedst mulig kvalitet.

Rimmel The Only 1 Matte koster 79,95 kroner og kan bl. a. findes i Matas

my_moments_matas
Matas har netop lanceret en hel nye serie af ansigts- og kropspleje. My Moment opfordrer os til at prioritere mig-tid med gode produkter med skønne dufte og lækre konsistenser — alt sammen til en fornuftig pris. Jeg er allerede fan af deres No Stress Shower Gel og Helping Handcream og jeg glæder mig til at prøve mere fra serien.

My Moments by Matas produkter koster mellem 99-199 kroner og kan findes i Matas
cnd_ridge_fx
CND er mit absolut favoritmærke, når det handler om neglepleje. Den nye RidgeFx bruges som base coat under neglelakken (eller alene med top coat), for at gøre neglen jævn og fin. På den måde kan du undgå at file på din naturlige negl, for at opnå en glat overflade.

CND RidgeFx koster 125 kroner og nærmeste forhandler oplyses på tlf: 33 32 33 22
kvd_too_faced_lipstick
Kat von D har samlet seks af af hendes bedst sælgende Everlasting Liquid Lipsticks, samt to helt nye farver (som endnu ikke kan købes enkeltvis) og lavet det lækreste mini sæt. Indholdet i hver mini svarer til omtrent en halv full size læbestift, så du sparer faktisk næsten 50% og du har en del flere farver at bruge af. Farvene du får i sættet er: Mother, Echo, L.U.V, Lovesick, Santa Sangre og Backstage Bambi, plus de to nye farver Roxy og Plath.

Kat von D Everlasting Mini Liquid Lipstick Set koster 360 kroner og kan findes i Sephora

Too Faced har også samlet et lille sæt læbefavoritter, hvor du får tre Melted farver (Fig, Chihuahua og Honey) og én Melted Matte i farven Lady Balls. Læbestifter indeholder 5 ml og en full size indeholder 7, så det er en virkelig god deal — især hvis du alligevel havde overvejet en eller to af farverne.

Too Faced Merry Christmas Set koster 195 kroner og kan findes i Sephora
yves_rocher_bath
Jeg er stor fan af Yves Rochers badeprodukter og det er derfor altid en glædelig dag, når limited edition varianterne dukker op. I år har de valgt de tre dufte: Clementine & Spices, Cranberry & Almond og Pear & Cocoa. De tre dufte kan både fåes som shower gel, body lotion, håndcreme, håndsæbe, body scrub, læbe balm og eau de toilette.

Yves Rocher bade produkterne koster mellem 15-79 kroner og kan findes på yves-rocher.dk

too_faced_holiday_2016
Too Faced har også en palette på banen netop nu. The Chocolate Shop indholder 21 øjenskygger (hvoraf tre er i dobbelt størrelse), én highlighter, én blush og én bronzer, samt Shadow Insurance, Better Than Sex Mascara og Melted Lipstick i minis. Der er åh-så mange af disse farver jeg spår til at blive favoritter og jeg elsker at den både indeholder matte og shimmer øjenskygger, plus du har (næsten) alt du skal bruge for at lægge en makeup.

Too Faced The Chocolate Shop koster 440 kroner og kan findes i Sephora

Det bliver spændende at se om der overhovedet bliver råd til julegaver til resten af familien i år, for jeg har på fornemmelsen der kommer til at ligge mange ‘fra-mig-til-mig’-gaver under træet i år.

Hvad skal du shoppe i november?

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.