I butikkerne nu // April 2016

I dag er det sidste dag i marts og det betyder vi skal tage et kig på de nyheder, der rammer butikkerne i april. Der er ingen ansigtspleje i denne omgang, men der er masser af lækker makeup og skønne produkter til kroppen (som sikkert trænger til lidt kærlighed inden vi om lidt hopper i kjoler og shorts).
palmolive_body_butter_wash
Hvis der er ét produkt du ikke behøver bruge en formue på, så er det en shower gel. Der findes masser af budgetvenlige badeprodukter der giver samme ahhhh-oplevelse, som de dyrere versioner. Jeg har altid været glad for Palmolives shower gels og jeg glæder mig til at stikke næsen i de tre nye varianter, Chocolate Passion, Vanilla Pleasure og Strawberry Touch. Det er et modigt duftvalg, for denne type er knald eller fald. Enten er de en ren fornøjelse eller også er de kvalmende — jeg glæder mig til at se hvordan de har klaret det.

Palmolive Gourmet Body Butter Wash koster 21,95 kroner stykket

sally_hansen_spring_2016
Sally Hansens forårskollektion Nudes kommer også på hylderne i april. Fra venstre hedder farverne: Branch Out, Brown Nose, Camelflage, Pink Pong, Sweet Talker og Almost Almond. Jeg synes de tre til venstre ser interessante ud og jeg forestiller mig især Almost Almond vil se smuk ud til en solkysset hud.

Neglelakkerne koster 89,95 kroner stykket

ghd_ltd_spring_2016
Jeg elsker min ghd styler, men af og til kan jeg blive irriteret over hvor længe de holder. Jeg kunne nemlig godt bruge en undskyldning for, at investere i én af de nye limited edition farver (er helt pjattet med den grønne). Fra venste hedder de nye stylers Atlantic Jade, Marine Allure og Serene Pearl.

De nye stylers koster 1599 kroner stykket og Serene Pearl ligger til 1999 kroner, da det er en Platinum styler

respons_news
Garnier Respons har netop lanceret en ny serie af kropsplejeprodukter, som bestemt er et kig værd. Der er både kropsolie, body lotion, body butter og in-shower body lotion og alt sammen til en fornuftig pris. Duftene er sødlige og behagelige, men er ikke tunge og bliver hængende. Jeg elsker at cremerne kommer i pumpeflasker, da det er det mest praktiske, når man står med fedtede fingre.

De nye kropsprodukter fra Respons koster 49,95 kroner stykket

rimmel_brow_this_way
Rimmel er på banen med to nye highlighters til under brynet. Brow This Way Highlighting Pencils kommer i to farver: 001 Matte (sart rosa med mat finish) og 002 Shimmer (gylden med shimmer). Jeg er spændt på at prøve den matte, da den umiddelbart ligner en dupe for Benfits High Brow. Hvis den er det, vil der være en del penge at spare.

Brow This Way Highlighting Pencil koster 59,95 kroner stykket

sensai_silky_rouge
Sensai lancerer de seks nye læbestifter, Silky Design Rouge, som kommer i blyantform og alle har et satin finish. Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve makeup fra Sensai, men jeg må indrømme at disse læbestifter sagtens kunne lokke mig til at springe ud i det.

Silky Design Rouge koster 265 kroner stykket

urban_decay_early_summer
Den 8. april rammer Urban Decays før-sommer kollektion Magasin. Kollektionen består blandt andet af tre nye farver Naked Skin Concealers (mørke toner), en ny foundation, to matte bronzers og tre nye highlighters/blushes. Jeg glæder mig umådeligt meget til at lure på de nye bronzers (se lige den fine emballage) og de tre blushes.

Desværre har jeg endnu ingen priser på produkterne, men jeg opdatere indlægget, når de er modtaget

urban_decay_vice_reloaded
Jubilæumspaletten, VICE XX Reloaded, rammer ligeledes butikkerne den 8. april. Paletten indeholder en blanding af farver fra tidligere VICE paletter, et par permanente farver og et par helt nye. Er meget spændt på at se den ‘live’, især fordi jeg ikke var sikker på vi overhovedet ville få den at se i Danmark.

Jeg har endnu ingen pris på paletten, men jeg vil opdatere indlægget, når jeg ved nærmere

mac_charlotte_oplympia
Fredag den 8. april kommer Charlotte Olympia kollektionen fra MAC i butikkerne (Kgs. Nytorv, Købmagergade og Magasin Århus). Jeg synes produkterne ser fantastiske ud (man kan aldrig få for mange røde læbestifter) og emballagen er smuk, men min galopperende angst for edderkopper får mig til at springe over i denne omgang.

mac_versicolour_stain
Der kommer også et helt nyt læbeprodukt fra MAC (lanceres også den 8.), ved navn Versicolour Stain. Dette er en krydsning mellem en lip gloss og en lip stain, og de kommer i 16 forskellige farver.

smashbox_la_lights
Smashbox lancerer, i midten af april, kollektionen LA Lights. Den indeholder tre blush/highlight paletter (Culver City Coral, Pacific Coast Pink og Malibu Berry), samt fem Lip & Cheek Color Sticks i farverne Laurel Canyon Coral, Echo Park, Mulholland Mauve, Sunset Wine og Fairfax Fuchsia.

Hvad skal du shoppe i april? Smid en kommentar og del dine beautykøb.

 1. Mosse

  Jeg elsker din blog! Jeg er blevet så meget bedre til at pleje min hud efter at jeg er begyndt at læse din hud og især det kursus man fik i e-mail var genialt! Desuden elsker jeg de her indlæg, er altid så spændt på hvad vi selv får i butikkerne efter man læser de udenlandske blogs. Har ventet på de rimmel blyanter i en måned nu, endelig!!
  Ville bare give dig en kæmpe thumbs up for dine skønne blog, efter at jeg blev så glad for at dette indlæg poppe op i mit feed 😊😊

  Svar
  • EvaK

   Sikke en skøn kommentar at modtage – tusind tak for de pæne ord – og dejligt at høre du har været glad for kurset :)

   Jeg forstår godt frustrationen over ventetiden (sådan er det jo desværre, når man bor i DK). Der bliver jo ofte skrevet om produkterne et pænt stykke tid før de rent faktisk er tilgængelige og netop derfor laver jeg disse indlæg. Synes i hvert fald selv det er rart, at vide hvad jeg kan få lige nu og her (eller i hvert fald indenfor nærmeste fremtid ;) ).

   Svar
 2. LoneH

  Ja jeg er da også for de rimmel blyanter som altså er en kæmpe nyhed. De må granskes nærmere. Heldigvis er de til en pris hvor jeg kan købe begge hvis jeg ikke kan beslutte mig for farven☺

  Svar
  • EvaK

   Ja, det er skønt, når det man ønsker sig ikke koster en formue ;)

   Svar
 3. leahsephira

  Åh elsker din kommentar om GHD glattejern. Er så enig! Jeg har haft mit i omkring 5-6 år og det er stadig rigtig godt. Jeg har ingen undskyldning for at købe et nyt :(

  Svar
  • EvaK

   Ja, de har en imponerende holdbarhed. Mine ryger endda ofte på gulvet og alligevel virker de upåklageligt i årevis. Men det er både godt og skidt ;)

   Svar