I butikkerne nu // April 2015

Vi bloggere er gode til at vise nyhederne frem før de rammer butikkerne. Det er en fordel fordi du kan få et overblik over hvilke produkter du vil investere i og hvilke du springer over, men problemet er at vi nemt kan glemme hvornår det nu lige er de ønskede produkter er tilgængelige. Derfor har jeg tænkt mig at yde en service her på bloggen som går ud på at vi starter hver måned ud med en liste over de nyheder som udgives i løbet af måneden.

April måned ser således ud:

1 Too Faced Little Black Book Of Bronzers
Denne fine bog indeholder de syv berømte bronzers fra Too Faced, plus den helt nye Dark Chocolate Soleil. Du kan bruge dem enten som bronzer eller blush og så dufter de af chokolade. Little Black Book Of Bronzers er limited edition og koster 350 kroner.

2 Formula X The System On The Go
Det populære 3-trins program fra Formula X med rens, base coat og top coat kan i april købes som minisæt hvor du selv vælger én af de to bedst sælgende farver til at fuldende kittet. Perfekt til at have med på ferie eller hvis du gerne vil dyppe tæerne lidt inden du springer ud i et full size sæt. The System On The Go koster 150 kroner.

3 Essie Flowerista kollektionen
Essies forårskollektion for 2015 hedder Flowerista og lander i butikkerne i næste uge. Lakkerne koster 99,95 kroner stykket og du kan se swatches af alle seks i indlægget her.

4 Make Up For Ever Pro Bronze Fusion
De nye bronzers fra MUFE med den specielle gel-til-pudder formel som gør dem dejligt lette at påføre, vil også være at finde i april måned. Du kan læse lidt om dem her, samt se en af dem i aktion. Pro Bronze Fusion koster 290 kroner.

5 Too Faced Melted Lipstick
Der bliver tilføjet fire nye farver til de populære flydende læbestifter her i april. De nye farver hedder Velvet, Strawberry, Marshmallow og Berry og du kan se nærmere på dem hos Temptalia og Vampy Varnish. Melted Lipsticks koster 150 kroner stykket.

Som en lille bonus vil jeg lige nævne at de nye Dual-Intensity blushes fra NARS er på den europæiske webshop lige nu.

Lad mig endelig vide om denne type indlæg er nyttige eller om du er toporganiseret og har helt styr på udgivelsesdatoerne.

  1. Johanne

    Super genialt indlæg! Jeg er vild med ideen om en opdatering af hvad der (endelig) kan købes i Danmark.
    Men er det her i fysiske butikker i Sephora eller hvordan?
    Jeg skal nemlig til København i påsken, så tror jeg skal ind og have fingrene i lidt Too Faced produkter ☺️

    Svar
    • EvaK

      Glad for du kan lide indlægget :)

      Ja, det er i de fysiske butikker du kan finde produkterne. God shoppetur ;)

      Svar
  2. Rikke

    Meget nyttige! Skal huske at kigge efter de nye Essie lakker næste gang jeg er på shoppetur.

    Svar
  3. Eva B

    det er en supergod ide, Eva . Jeg glæder mig til at følge nyhedsprojektet :-)

    Svar