Clarisonic Mia FIT: Gammel favorit i ny og praktisk størrelse

Produktet er tilsendt af firmaet

Min Clarisonic ARIA har været fast inventar i min aftenrutine siden jeg brugte den første gang for snart to år siden. Jeg kan tydeligt mærke hvor grundig en afrensning med Clarisonic er, i forhold til blot at bruge hænderne. Der er en verden til forskel og jeg kan ikke leve uden min trofaste børste. Det eneste minus for mig, har været størrelsen på håndtaget. Hver gang jeg har været på tur, har jeg efterladt ARIA hjemme fordi den optog al pladsen i toilettasken. Det har Clarisonic heldigvis gjort noget ved og giver os nu Mia FIT.

Mia FIT fylder kun halvdelen af min ARIA, men har samme kraft i sig. Jeg har skulle vænne mig til måden at holde børsten på, men allerede efter et par dage fandt jeg den rette groove og kommer nu ligeså let omkring som med ARIA. Den nye Mia FIT har to indstillinger: 1’eren giver dig en 60 sekunders skånsom afrensning og 2’eren giver 80 sekunders ‘powerrens’ (som Clarisonic selv kalder det) der er perfekt efter træning eller til at fjerne makeup med. Ligesom med de andre Clarisonics, giver Mia FIT små bip som indikerer det er tid til at skifte område (pande,næse, hage og kinder). Du kan bruge hvilket som helst børstehovede til Mia FIT, men jeg er faktisk blevet ret glad for Radiance — som er den der følger med når du køber den. Hårene er en smule længere og blødere end på mit normale børstehovede, hvilket jeg synes er rart når jeg bruger den to gange i træk.

Måden jeg har brugt min Mia FIT på er, at bruge indstilling 2 sammen med min renseolie. På den måde får jeg opløst makeuppen, selv den vandfaste og meget holdbare af slagsen. Bagefter bruger jeg den blidere indstilling 1 sammen med min rensegel, for at rense huden grundigt i dybden. Det tager en smule længere tid fordi jeg bruger min Clarisonic to gange i stedet for én og vasker den ren for makeup efter runde 1, men det er det hele værd. Særligt i øjeblikket, hvor jeg har fuld makeup på hver eneste dag, kan jeg mærke det gør en kæmpe forskel.

Vil du vide mere om forskellen på Clarisonics børster og hvordan du bruger dem, kan du læse indlægget her.

Clarisonic Mia FIT koster 1350 kroner og kan findes i Magasin fra den 3. oktober 2016

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.