Anmeldelse // Clarisonic ARIA

Hvad er det?
Clarisonic ARIA er en rensebørste som bruges til afrensning af ansigtet. I æsken finder du selve “håndtaget”, et børstehoved, en pLink oplader, en stander og en lille udgave af deres renseprodukt Refreshing Gel Cleanser.

Hvad kan den?
Med sine 300 mikro-svingninger i sekundet kan ARIA rense huden 6 gange mere effektivt end dine hænder. Grunden til det lige præcis er 300 svingninger er, at det er det højste antal som kan benyttes uden at stresse huden. Desuden er fibrene på børsten fleksible og afrundet således at de ikke forstyrrer huden unødigt. Du kan både finde børstehoveder til normal hud, fedtet hud, sensitiv hud og meget sensitiv hud. Kombinationen af den grundige rensning i både overfladen og dybden, samt den massage børsten giver, vil øge optagelsen af dine hudplejeprodukter

Hvordan bruger man den?
ARIA kan bruges både morgen og aften til at rense huden med. Start ved at fugte børstehovedet og dit ansigt med vand og påfør renseprodukt. Når ARIA tændes, kører den i 1 minut. Der er sat 20 sekunder af til panden, 20 sekunder til næse/hage og 10 sekunder til hver kind – den stopper kort og bipper efter hvert område. Efter brug vaskes børsterne med en mild sæbe (brug eventuelt din håndsæbe) for at fjerne snavs. Børstehovedet skal skiftes ud cirka hver tredje måned.

Virker den?
Til at starte med synes jeg ikke der var den helt store forskel fra at bruge hænderne. Jeg valgte så at skrue op på fuld hastighed og så skete der ting og sager. Nu er det svært at mærke om den renser 6 gange mere effektivt end mine hænder, men der er ingen tvivl om den er langt mere grundig. Min hud føles frisk og blød efter brug. Jeg kan også se at huden er helt ren og ser sund ud. Det er dog lidt underligt der ikke er sat tid af til halsen og brystet, så man bliver nød til at køre to cyklusser for at få det hele med.

Hvad koster den?
Clarisonic ARIA koster 1450 kroner og børstehovederne koster mellem 190-210 kroner. Det hele kan findes i Magasin og på deres webshop.

Ville jeg købe den?
Det ville jeg helt sikkert. Selvom det selvfølgelig er lidt af en udskrivning i første omgang, ender du med at bruge mindre af både dit renseprodukt og din peeling = sparede penge. Elsker også at den er vandtæt så den kan komme med i bad. Den er hurtigt blevet en integreret del af min hudplejerutine og jeg har svært ved at se mig selv vende tilbage til at kun at bruge hænderne.

 1. Eva B

  må jeg komme m en kritisk bemærkning? : det der m 6 gange mere effektivt er iflg Paula Begoun noget, der ikke er belæg for. Den renser bedre, ja, men ikke 6 gange. Iflg hende. Læser i beautyanmeldere ikke hende, tænker jeg nogen gange…
  Håber, det var okay. Med så dyrt et stykke tilbehør er det godt at høre både fortalere og kritiske røster før køb, synes jeg.
  Mvh Eva B

  Svar
  • EvaK

   Hej Eva

   Det er Clarisonic selv der hævder at den renser 6 gange bedre end hænderne, ikke mig. Som jeg også skriver i anmeldelsen kan jeg mærke den renser mere effektivt, men ikke om det er 2, 3 eller 6 gange mere.
   Jeg kender godt Paula, men hvis jeg bare skulle syntes det samme som hende var der jo ingen grund til selv at skrive en blog/anmeldelse ;) Ligesom med alt andet er det jo langt hen ad vejen en smagssag :)

   Tak for dit input :)

   Svar
 2. Kristina K

  Tak for anmeldelsen! Det er interessant laesning, nu den rykket helt op i toppen paa min oenskeseddel.

  Svar