Urban Decay XX VICE LTD Reloaded palette

Produktet er tilsendt af firmaet

I anledningen af Urban Decays 20 års jubilæum, udkommer XX VICE LTD Reloaded. Paletten er en sammensmeltning af syv bestsellers fra deres permanente sortiment (Midnight Cowboy, Oil Slick, Smog, Twice Baked, Mildew, Asphyxia og Laced), tre helt nye farver, fem farver fra tidligere limited edition paletter og fem vintage-farver. 

Indpakningen er (ligesom de andre VICE paletter) inklusiv et stort spejl og en dobbelt øjenskyggepensel. Som en lille fræk detalje, er paletten udstyret med en knap, der åbner paletten automatisk og ovenpå finder du Urban Decay logoet i lilla “diamant”, ala Spectrum paletten.

ud_xx_vice_reloaded_2
Min første tanke var, at det er lidt ærgeligt næsten halvdelen af paletten består af permanente farver. Den tanke kom jeg dog hurtigt fra igen, eftersom Midnight Cowboy, Asphyxia, Mildew og Smog er nogle af de flotteste farver i paletten og det glæder mig, at de kan genkøbes hvis (eller når) de bliver brugt op. Af de resterende 13 farver er Gash, Acid Rain, Freakshow, UV-B og Goldmine mine favoritter.

Jeg lagde mærke til, da jeg swatchede paletten, at konsistensen på farverne er meget forskellige. De fleste af farverne er smukt pigmenterede og glider på huden som var det smør. Dog havde Oil Slick svært ved at beholde det flotte sølvglimmer og 501 var ikke så højt pigmenteret som resten af øjenskyggerne. Det er dog på ingen måde en dealbreaker for mig, da jeg endnu ikke har mødt en palette med 10+ farver, hvor de alle var lige fantastiske at arbejde med. Der er altid(!) et par farver der halter lidt.
ud_xx_vice_reloaded_3
ud_xx_vice_reloaded_4
Reloaded paletten indeholder et væld af interessante farver. Farver jeg sjældent (eller aldrig) har set før — eller bare noget der minder om. Det alene gør paletten til et fantastisk køb for en makeupelsker. Når man har så meget makeup som jeg, kan det svært at finde paletter der ikke indeholder en masse farver jeg har i forvejen og dér er Reloaded genial. Ud af de 20 øjenskygger er i hvert fald halvdelen, farver jeg ikke har noget der minder om.

Reloaded paletten er et must, hvis du mangler nogle unikke farver i din samling, gik glip af et par af de gamle limited edition paletter og/eller du “bare” sætter pris på smukke farver og højt pigmenterede øjenskygger.

Hvad synes du om Reloaded paletten?

Du har allerede stemt!

Urban Decay XX VICE LTD Reloaded paletten koster 490 kroner og kan findes i Magasin fra omkring midten af april

 1. Johanne

  Jeg købte også denne palette med hjem fra New York i januar. Men da jeg i starten af april stadig ikke havde rørt en eneste af farverne, besluttede jeg mig for at sælge den igen.
  Den ser så fascinerende ud – men man skal turde eksperimentere med lidt farver, før man får den brugt.
  Ville måske ønske de havde lavet en, som var en smule mere brugelig til hverdag.

  Johanne | http://www.johannelovesmakeup.dk

  Svar
  • EvaK

   Reloaded indeholder en del farver der ligger udenfor de flestes comfort zone, så jeg kan sagtens følge dig. Er du mere til “sikre” farver, er NAKED paletterne nok mere interessante ;) Tror ikke jeg kommer til at lave mange looks kun med Reloaded, men jeg ser den som et fantastisk supplement til mine andre øjenskygger, når der skal lidt mere knald på :)

   Svar
 2. lovisen

  Synes den er super lækker, men er også i tvivl om hvor mange af farverne jeg vil få brugt. De meget kulørte vil nok desværre ikke komme på, synes de er lidt svære og bruge efter jeg er blevet ældre. Har selv Oil Slick og det har taget mig en del forsøg at blive glad for den. Synes ikke den lagde sig jævnt på låget, de første gange jeg brugte den. Nu bruger jeg den flere gange hver uge til et smokey eye.

  Svar
  • EvaK

   Reloaded vil – hvis ikke man er vant til at bruge farver – være lidt af et sats. Mange af farverne kommer jeg til at parre med neutrale jordfarver, for at holde det spændende, men uden det bliver “for vildt”. Jeg gør ofte det, at jeg laver en helt neutral makeup med brun/sort og så putter jeg en vild farve på midten af øjenlåget. Det er en god måde at få brugt de atypiske farver på, uden det bliver for avantgarde :)

   Svar