Kat von D MetalMatte: Perfekt palette til kvinden der har alt

Jeg er nået til et punkt, hvor de fleste paletter indeholder en del farver jeg har i forvejen. Det er selvfølgelig uundgåeligt når man har så meget makeup som jeg, men det betyder også at der skal en del til før jeg synes en øjenskyggepalette er unik. Det synes jeg den nye limited edition MetalMatte palette fra Kat von D er — altså unik.

Først og fremmest har den kreative sjæl Kat von D selv designet emballagen. Hun laver altid sit eget artwork, men denne palette får ekstra cool points for ide. Vender paletten den ene vej står der ‘metal’ og vender du den hovedet står der ‘matte’, hvilket jeg synes er en ret fræk detalje. Udover det, er paletten lavet ligesom hendes tidligere paletter med klap-låg og magnetlukning.

kvd_metalmatte_1

Paletten består af 9 øjenskygger med metallisk finish og 13 matte. Farverne spænder fra grøn til gul til lilla og alt derimellem. Det er en stor palette så det er ikke en af dem du hiver med på weekendtur, men på plussiden får du virkelig meget produkt for pengene. MetalMatte koster kun omkring 100 kroner mere end de permanente paletter og har 10 farver ekstra at byde på.

kvd_metalmatte_3 kvd_metalmatte_4

Efter min mening er det helt klart metal øjenskyggerne der klarer sig bedst. De er superpigmenterede, drysser ikke og ser præcis ligesådan ud på øjet som de gør i paletten. De matte har jeg ikke arbejdet ligeså meget med, men et par af dem jeg har prøvet (Suede, Fringe og Feather) viser sig ikke på øjet som i paletten. Hvis ret skal være ret, så er pastelfarver også voldsomt svære at bruge på andet end meget lys hud og derfor afskriver jeg heller ikke de matte farver helt. Til gengæld er jeg ret vild med Velvet, Oak, Moss og Ribbon.

kvd_metalmatte_5 kvd_metalmatte_6 kvd_metalmatte_7

MetalMatte paletten er ikke for de konservative, men den er superb til dig der elsker makeup, elsker farver og mangler noget nyt og spændende til samlingen. Selvom nogle af de matte farver vil stå ubrugte i min palette, fortryder jeg på ingen måde at jeg købte MetalMatte. Den er et samlerobjekt og en farvestrålende fornøjelse i makeupsamlingen.

Kat von D MetalMatte paletten koster 475 kroner og kan findes i Sephora