Smugkig på kommende lanceringer #5

Det er ved at være et stykke tid siden jeg sidst har lavet et af disse ‘smugkig’ indlæg, men nu er vi på den igen. Jeg kunne ikke komme udenom det, for jeg skal love for de forskellige mærker har gang i en ordentlig r**fuld nye lanceringer.

dior_highlighter
Da Diors efterårskollektion (2016) kom i butikkerne, blev vi introduceret for deres Nude Air Luminizer og folk gik bananas over highlighteren — i hvert fald inde i Sephora Illum, hvor den var udsolgt konstant. Den blev dog en del af det permanente sortiment (hvilket var et smart træk) og der kom ro over situationen. Nu kommer der fire mere, så alle hudtoner kan nyde den smukke Dior-glød. Rygtet fortæller desværre ikke om hvorvidt disse også bliver permanente — eller om de kommer til Danmark — men jeg krydser fingre.

Sidste forår lancerede Lancôme deres nye Juicy Shakers og de får en udvidelse inden længe. Der kommer fem nye varianter og ligesom med de oprindelige, har disse hver deres duft/smag. De nye tilkommere hedder Bees-nees (honning), Apple Moi (æble), Banana Sleep (banan), Marshmattack (skumfidus) og Liquorisky (lakrids). Om der er noget hold i duftene ved jeg ikke, men navnene er gode nok.

clinique_crayola_box
Clinique har haft stor succes med deres Chubby-linje og nu har de indgået et samarbejde med kongerne af tegnekridt, Crayola. Jeg ved ikke om farverne vil være mulige at købe individuelt, for umiddelbart ser der ud som om de kun kommer i den fine æske med alle otte farver i. Uanset, er det her (efter min mening) et perfekt match og en sød ide.

lancome_rose_highlighter
Hele Lancômes kommende forårskollektion er til at dø over, men stjernen i showet er uden tvivl denne highlighter. La Rose Poudrer er en rose lavet af stof med highlighter-pudderen påført selve bladene af rosen. Hele herligheden kommer i en fin æske (får lidt vintage vibrationer) og der følger en lille kabukibørste med. Om denne her passer mig i farven eller ej, så skal jeg eje den. For pokker den er fin!

urban_decay_vice_liquid
Urban Decay har også et par nyheder oppe i ærmet. Først og fremmest kommer der fire primere til ansigtet. Optical Illusion giver et mat finish og har en udviskende effekt, som gør synligheden af porer og linjer mindre. Urban Defense er en transparent SPF 30, der ligeledes giver huden en glat og makeupklar overflade. De-slick kan både bruges før og efter makeuppen er lagt, for at absorbere overskudstalg (fedtstof) og give et mat finish. Self-adjusting går ind og giver en mere ensartet hudtone og sørger for huden er jævn, så makeuppen lægger sig bedst muligt. Jeg har tjekket og de kommer alle fire til Danmark, så jeg er allerede begyndt at glæde mig.

Bedre sent end aldrig, var det første jeg tænkte da jeg opdagede at Urban Decay nu også hopper med på bølgen med de flydende læbestifter. Så vidt jeg kan se, vil det være et udvalg af eksisterende farver fra VICE læbestifterne vi nu vil få i en flydende version. Jeg er meget spændt på at se nærmere på dem, når de (forhåbentlig) kommer til Danmark.

too_faced_sweet_peach_collection
Senere på måneden udkommer Sweet Peach kollektionen i Danmark. Den vil være at finde i Sephora (København, Århus og Odense) fra slutningen af januar og byder blandt andet på blush, highlighter og lip glosses.

Jeg ejer kun én Louboutin neglelak og har indtil videre heller ikke haft behov for flere (de koster jo en formue…), men da jeg så disse sprang mit hjerte et slag over. Tror det er min enhjørning-fetish som giver mig lyst til at bruge 1000 kroner på neglelak. Jeg kan bare ikke stå for de flakoner, især lågene.

too_faced_highlighters
Too Faced har også netop annonceret der kommer nye highlighters til foråret. Der er desværre ikke så meget information at finde på de tre farver på nuværende tidspunkt, men smukke ser de ud.

Make Up For Ever har også valgt at hoppe med på de flydende læbestifter, lidt senere end alle andre. Rygtet siger at disse vil blive lanceret den 20. januar og der kommer flere farver senere på året. Desværre nævner historien intet om en international lanceringsdato.

new_too_faced_palettes
Der kommer også et par nye paletter fra Too Faced. Den første hedder Peanutbutter & Honey og er en af de mindre øjenskyggepaletter fra Too Faced. Jeg har lidt på fornemmelsen at dette er én af den slags paletter der aldrig når længere end Ulta i USA, så jeg skruer ikke forventningerne for højt op — men flot er den.
Palette nummer to hedder Natural Love og er inspireret af den permanente mini-palette Natural Eyes. Natural Love paletten består af intet mindre end 30(!) farver og du finder både matte, shimmer og glitter finish i farver fra pastelrosa til guld og sort. Mere eller mindre alt hvad hjertet beærer. I og med jeg er kæmpefan af deres Chocolate Bar paletter, glæder jeg mig ustyrligt meget til at se nærmere på Natural Love paletten.

kvd_pastel_goth
Apropos nye paletter, så er der endelig kommet billeder og swatches af den kommende Pastel Goth palette fra Kat von D. Personligt havde jeg håbet på et lidt større farveudvalg i paletten (lidt a la Innerstellar og Shade + Light), men farverne ser flotte ud. Jeg har desværre ingen information om hvorvidt den dukker op herhjemme, men jeg skal nok holde jer opdateret hvis jeg hører noget.

kvd_new_everlasting_colors
Kat von D’s flydende læbestifter ligger blandt toppen af poppen her på “hovedkontoret” og derfor lavede jeg også en lille dans i stolen, da jeg så at hun lancerer 25 nye farver af hendes Everlasting Liquid Lipsticks. De vil ikke dukke op på samme tid (alle de nude udkommer først), men bare det at de kommer er nok for mig. Jeg har allerede mentalt shoppet Crucifix, Zero, XO, Hawkwind, Woolf og Haze.

kvd_alchemist_palette
Highlightere er ikke det Kat von D har gjort sig mest i — den eneste der er i øjeblikket hører teknisk set und under Crushed Metal øjenskyggerne — men nu kommer Alchemist. Paletten indeholder fire highlighters som (udfra hvad jeg kan se) har duochrome effekt. Ligesom med Pastel Goth paletten har jeg endnu ingen information omkring en eventuel dansk lancering, men jeg holder jer opdateret.

mac_scubtious
Sidst, men ikke mindst, er der to nyheder fra MAC. Det første er en primer olie, hvilket jeg finder ret interessant nu jeg er så glad for den jeg har fra Smashbox. MAC giver den så lige et nøk opad, fordi de også har lavet en i stift, hvilket jeg glæder mig til at prøve.
Der kommer også en kollektion af læbescrubs i fem forskellige smagsvarianter: Summer Berry, Brown Sugar, Candied Nectar, Sweet Vanilla og Fruit Passion.

Billederne er fundet på Instagram hos: