Smugkig på kommende lanceringer (Kat von D, MAC og Too Faced)

Der er masser af spændende produktnyheder som florerer på Instagram i øjeblikket, så jeg besluttede mig for at samle det bedste af det bedste i et indlæg til jer. Netop fordi det er meget nye og ikke-lancerede produkter, er billedekvaliteten ikke altid noget at råbe hurra for, men spændende ser det ud og jeg jeg spår en fremtid med minus på bankkontoen.
mac_cushion_foundation_rebel_eyes
Der er blevet spottet nye eye liners fra MAC og det er den til venstre på billedet som er mest interessant. Rebel Eyes, som den hedder, ligner nemlig til forveksling Benefits They’re Real Push-Up eyeliner. MAC er lettere at få fingrene i for alle der ikke bor i nærheden af Sephora og jeg forestiller mig deres version vil værende en smule billigere end Benefits, så glæder mig til at prøve kvalitetet.
I august skrev jeg lidt om den nye Cushion foundation fra Lancôme og det ser ud til at MAC nu også lancerer en af slagsen.
loreal_isadora_cushion_foundation
Apropos cushion foundations, så er nogle af de billigere brands også ved at være på banen. Indtil videre har jeg kun set fotos fra L’Oréal og Isadora, men mon ikke der snart er flere som hopper med på moden. Det bliver i hvert fald rart med nogle billigere alternativer til Miracle Cushion far Lancôme som koster 329 kroner.
mac_liquid_lipsticks_strobe_cream
Jeg har også luret på to andre nyheder fra MAC. Det lader til de udvider deres Strobe Cream kollektion med fire nye farver i guld, rosa, sølv og fersken. Jeg bruger selv min Strobe Cream ofte, både blandet i min foundation og ovenpå den for at skabe highlights, så jeg glæder mig rigtig meget til at se de nye når de udkommer.
MAC springer endelig også med på trenden med de flydende læbestifter. De nye Retro Matte Liquid Lipsticks udkommer i USA omkring februar 2016, så vi ser dem nok herhjemme engang til foråret. Det ser ud til at de i første omgang kommer i 15 forskellige farver som spænder fra klassisk rød til nude, koral og lilla. De har en tudegrim emballage, men til gengæld ser applikatoren fantastisk god ud.
too_faced_chocolate_melted_lipsticks
Nu vi snakker om flydende læbestifter, så er der netop kommet billeder ud af en kollektion af nye Melted Metallic Lipstick fra Too Faced. Kollektionen hedder, så vidt jeg kan læse mig frem til, Melted Chocolate og alle farverne er (selvfølgelig) i brune nuancer.
too_faced_chocolate_bonbons
Til foråret kommer der også en ny Chocolate Bar palette fra Too Faced som hedder Chocolate Bon Bons og indeholder 14 hjerteformede øjenskygger og to store highlighters. Der er desværre ikke så mange billeder ude af den endnu, så det er svært at vurdere farverne, men umiddelbart ser den mindst ligeså fin ud som de to foregående.
Billedet til venstre blev postet på Instagram af én af Too Faced-bagmændene, Jerrod Blandino, med teksten “…Maybe we should do something “special” together?…”. Det betyder vist at vi kan se frem til en Kat von D x Too Faced kollektion – håber jeg i hvert fald.
kvd_blush_duo
Kat von D har også gang i en julekollektion i samarbejde med Formula X, som hedder Studded X og består af blandt andet af 6 læbestift+neglelak mini duos. I og med vi først får hele hendes makeup i februar, kommer vi nok ikke til at se noget til dem i de danske Sephora butikker, men man har jo lov til at håbe.
Hun har også løftet sløret for en ny kollektion af blushes. Faktisk fortalte hendes makeup artist Erik Soto, da jeg var til eventet for et par uger siden, at de arbejdede på at tilføje blushes til kollektionen, men havde ikke regnet med de allerede var klar. De nye blushes hedder Shade+Light Duo Contour Blushes og kommer i 6 forskellige farver. Alle farver har navne efter berømte par som for eksempel Morticia+Gomez, Sid+Nancy og Bonnie+Clyde.

Det var hvad jeg havde af nyheder i denne omgang. Er der noget i synes ser spændende ud?

Billederne er lånt fra Instagram-profilen Trendmood1 som jeg varmt kan anbefale dig at følge, hvis du vil holdes opdateret.