I butikkerne nu // Februar 2017

Jeg er et par dage sent på den, men her kommer alle de spændende nyheder der rammer de danske butikker her i februar. Der er meget at tage fat på og derfor bliver det nogle korte beskrivelser, men giv endelig lyd hvis der noget af det I gerne vil høre mere om.


Revlon har lanceret en kollektion af matte læbefarver, som bestemt er et kig værd. Ultra HD Matte Lipcolor er ikke flydende læbestifter som du kender dem fra f.eks. Kat von D og Jeffree Star, men mere en mat lip gloss med utrolig høj pigmentering. De smitter af i starten, men farven holder og de er dejligt bløde på læberne og tørrer ikke ud.


Sidste år skrev jeg lidt om de nye Tulasāra hudplejeprodukter fra Aveda og i denne måned udvides serien med to nye produkter. Wedding Masque Overnight maskerne (én til ansigtet og én til øjenomgivelserne) har fokus på opstramning, en ensartet hudtone og glød – noget alle hudtyper kan have behov for fra tid til anden. Jeg er selv meget glad for natmasker og jeg skal helt sikkert prøve disse.


De populære setting sprays fra Urban Decay har fået et makeover og der er kommet et par nye venner til. Der er en setting spray til fedtet hud (De-slick) og til tør og/eller sensitiv hud (Chill), samt en der sørger for makeuppen holder hele dagen og natten lang (All Nighter). Du kan bruge B6 sprayen inden makeuppen skal på, for at fjerne overskudsfedt og sørge for huden er fugtet og jævn under din foundation. Quick Fix sprayen er både til brug før og efter makeuppen er lagt, hvis du vil minimere synligheden af porerne og give huden et ekstra skud fugt og glød.


Som jeg også nævnte i det seneste ‘Smugkig’ indlæg, har Urban Decay lavet en kollektion af primere til forskellige problemer. Du kan læse mere om de nye primere i indlægget her.


Sephora udvider deres sortiment af koreanske produkter med tre nye mærker. Det jeg har glædet mig mest til, er Too Cool For School, for jeg har allerede forelsket mig i et par af deres produkter (Egg Mellow Cream har reddet min hud denne vinter). Du vil både kunne prøve deres sheet masker, cremer, makeup og den hypede Pumpkin Sleeping Pack natmaske.


Skinfood er også et af de nye koreanske mærker i Sephora og selvom jeg ikke just er fan af deres Black Sugar scrub, så er det er alligevel en glædelig nyhed. Mærket laver nemlig nogle gode (og budgetvenlige) sheet masker og deres Freshmade masker er også et kig værd.


Det tredje koreanske mærke der i løbet af februar dukker op i Sephora, er Caolion. Det er ikke et mærke jeg selv har prøvet eller hørt om før, så jeg glæder mig rigtig meget til at se nærmere på produkterne.

Der er også lidt nyheder fra Erborian som du bestemt bør tjekke ud. Den nye Glow Cream er genial. Det er den mest lækre og naturlige glød på tube og perfekt til dig der ønsker effekten af en highlighter, men ikke vil have shimmer og glimmer. Rose Infusion er mødet mellem en plejende læbeolie og en lip tint. Den giver de fineste rosa læber, som ser sunde og lækre ud. Den glossy effekt forsvinder løbende, men farven holder længe.


Indtil videre har Sephora kun haft sheet masker fra Dr. Jart+, men nu kommer der også et udvalg af deres rense- og plejeprodukter. Jeg er selv kæmpe fan af Ceramidin cremen, så jeg glæder mig til at prøve Ceramidin Liquid (serum). Du vil også snart kunne prøve deres populære Dermaclear Micro Water og Dermaclear Trans-form Clay trioen.


NARS’ primere har fået et nyt og flottere design, og der kommer også helt nye concealere.


Marc Jacobs Beauty udvider deres linje af lip linere og eye linere. Alle de nye Highliners (eye liner) har et mat finish, men i samme cremede og ekstremt holdbare formel som de “gamle” farver. Der kommer også flere farver i New Nudes læbestifterne, samt tre nye farvede mascaras – bl.a. en virkelig smuk rustrød.


Kat von D Beauty tilføjer en række nye farver i Lock-it Foundation, så der nu vil være farver fra næsten helt hvid til de mørkeste mørke – noget der virkelig har manglet i de danske Sephora (og alle andre) butikker. Derudover kommer der også en setting spray, setting pudder og nye børster.


Den 14. februar lanceres Becca i Sephora. De seneste måneder har vi haft fornøjelsen af at kunne købe Champagne Pop highlighteren, Jaclyn Hill Face paletten og et par andre småting, men nu kommer det hele. Der er alt fra concealere til blushes og primere. Det glæder jeg mig ualmindeligt meget til og jeg ved allerede nu, at det bliver svært ikke at bruge en mindre formue i denne måned.

Happy shopping!