AVEDA Tulasāra Radiant Awakening Ritual: Hud og sind i perfekt balance

Produktet er tilsendt af firmaet

Jeg er absolut ikke et vintermenneske og jeg får en vinterdepression hvert eneste år. Der er dog én ting som hjælper en smule og det er veldufte og luksuriøse hudplejeritualer. Jeg får altid fornyet energi, når jeg starter min dag med lækre produkter og gør lidt ekstra ud af det. Selvfølgelig er det ikke hver dag jeg har tid, men jeg tager mig tiden til det et par gange om ugen og det gør en forskel. Derfor blev jeg også meget fascineret af Avedas Tulasãra Radiant Awakening Ritual, da det dumpede ind af døren for en måneds tid siden.

Tulasãra Radiant Awakening Ritual
Tulasãra betyder ‘at bevæge sig hen mod balance’ og Radiant Awaking Ritual hjælper dig godt på vej. Ritualet består af to ting: tørbørstning og massage. Først bruger du den bløde Radiant Facial Dry Brush til at sætte gang i cirkulationen, samt drænere (så du skiller dig af med affaldsstoffer) og eksfoliere huden. Bagefter bruger du Radiant Oleation Oil (som indeholder bl.a. jojoba, hyben og solsikkefrø olie) til at give dig selv en kort ansigtsmassage, hvorefter du lader olien sidde på i fire minutter inden du vasker den af og kører din sædvanlige hudplejerutine.

Se video af ritualet her

Det lyder muligvis som en omstændig omgang at skulle igennem om morgenen, men faktisk tager det kun seks minutter. Jeg har gjort det, at jeg starter min morgen med tørbørsningen og massagen (2 minutter i alt) og så børster jeg tænder og finder tøj frem i de fire minutter olien skal sidde på. Så hopper jeg i bad, renser af og fortsætter min morgenrutine. I weekenderne kan jeg godt lide at bruge lidt ekstra tid på massagen, så der masserer jeg typisk i fem minutter og vasker den af efter 10 minutter. Jeg elsker tørbørstens opfriskende effekt og oliens skønne duft af (rose, geranium og jasmin) — det er en fantastisk måde at starte sin dag på.

Den korte version
Selvom olien er en stor del af grunden til huden føles og ser så sund ud efter Radiant Awakening ritualet, har jeg alligevel skippet den et par gange. De dage hvor jeg har været meget presset på tid om morgenen, har jeg blot brugt tørbøsten inden badet og sprunget direkte til min sædvanlige hudplejerutine. På den måde får jeg stadig den opkvikkende del af ritualet, den milde eksfoliering og drænage samt blodcirkulationen sættes i gang, bare på kortere tid.

Tulasãra Radiant Awakening Ritual Kit (tørbørste + olie) koster 750 kroner, Tulasãra Radiant Oleation Oil koster 450 kroner og Tulasãra Radiant Facial Dry Brush koster 350 kroner (nærmeste forhandler anvises på tlf. 33 25 59 00).

 

 

 1. Lone H

  Har du prøvet en lys terapi lampe mod din vinter depression? Jeg har i flere år også lidt af vinter depression og har prøvet både perikon og lys terapi. Jeg sidder foran lampen Ca. 30 min hver morgen. Er ikke helbredt men det tager toppen af trætheden og gør at jeg med en ekstra fridag her og der i løbet af vinteren kan klare mig igennem.

  Svar
  • EvaK

   Jeg brugte det engang, men synes desværre ikke det havde den ønskede effekt. Tippet med de ekstra fridage er dog en ganske glimrende ide :)

   Svar