I butikkerne nu // Februar 2016

Om et par dage er (hvad der føles som) årets længste måned endelig slut og det skal fejres med lidt nyheder. Nedenfor kan du se et udvalg af de nye produkter der kommer i butikker i februar, så du nemt kan regne ud hvor meget af din løn der skal lægges til side *blink blink*.
too_faced
Forårskollektionen fra Too Faced byder på meget godt, blandt andet den nye Candlelight Glow highlighter og blushpaletten Love Flush Blush Set. Det der i høj grad fangede min opmærksomhed, da jeg fik lov at smugkigge på kollektionen i sidste uge, var den nye Hangover primer, Chocolate Bon Bons paletten (som du kan se nærmere på her) og de seks nye Melted Liquified Lipsticks. Primeren føles let, men samtidig meget fugtgivende og så ser huden (på min hånd i hvert fald) glat og fin ud. De nye Melted Chocolate læbestifter er ikke bare smukke, de dufter også afsindigt lækkert af chokolade/karamel.
benefit_mufe
Den populære Hoola bronzer fra Benefit kommer nu i en flydende version, ved navn Dew The Hoola. Benefit udvider også deres POREfessional linje med Matte Rescue, en let gel der forfiner huden og minimerer porernes synlighed. Den kan enten bruges alene (både med og uden foundation ovenpå) eller påføre den inden POREfessional primere, hvis man vil opnå en “glattere end glat” hud, som de siger hos Benefit.

Make Up For Ever opdaterede i efteråret deres HD Foundation (som fik navnet Ultra HD) og nu kommer concealer-versionen. Den skulle eftersigende have en eminent dækkeevne, uden risiko for at sætte sig i de fine linjer. Det nye hit indenfor bryn, en twist-up blyant med skrå tip. Make Up For Ever lancerer nu deres version, Pro Sculpting Brow. Den giver godt med farve, med ser stadig naturlig ud fordi du let kan tegne små ekstra hår ind med det skrå design.
nars
Forårskollektionen fra NARS er holdt mest i neutrale farver (hvilket egentlig er ret atypisk for mærket), men der er to øjenskygger som har fanget min opmærksomhed. Dual-Intensity øjenskyggerne Cressida (midnatsblå) og Tarvos (pastel mint) er så smukke og livlige i virkeligheden, så dem må du absolut ikke snyde dig selv for at se nærmere på. Der kommer også en kollektion af nye Skin Tints — farvede dagcremer med faktor 30 og matte finish. Dem kommer en anmeldelse af den her på bloggen, i nærmeste fremtid.
kvd_sephora_cushion
Februar er også måneden, hvor det længe ventede Kat von D Beauty kommer til Sephora og det er hele hendes sortiment der vil være i butikkerne, fra midten af måneden. Som en “lille” ekstra bonus kommer Kat von D og fejrer det med os (se Sephoras Instagram for info @sephora_scandinavia).

Sephoras eget brand lancerer en masse spændende børster og pensler, samt denne cushion foundation som jeg glæder mig til at få prøvet.
guerlain_rimmel
Guerlain har lavet en kollektion af semi-transparente læbestifter og som sædvanlig er emballagen smuk, smuk, smuk. Læbestifterne er inspirerede af Guerlains La Petite Robe Noire parfume og kommer i 15 forskellige farver.

Er du mere til nude læber, kan du glæde dig over Rimmel udvider deres Kate Moss Nude kollektion. Så vidt jeg kan forstå er der tale om fire nye nuancer i rosa nude og et par mere brunlige farver. Rimmel lancerer også #InstaFlawless der beskrives som en Instagramfilter-effekt. Den kan bruges alene eller under foundation, for at gøre huden mere glat og frisk.
babor_elizabeth_arden
Babor lancerer nu et udvalg af deres produkter i rejsestørrelser, hvilket er smart, ikke kun til rejser, men også for at prøve mærket af til en billig penge.

Blandt nyhederne fra Elizabeth Arden finder vi både en renseolie (Ceramide Replenishing Cleansing Oil) og en essens (Youth Restoring Essence) som jeg personligt glæder mig meget til at se nærmere på.

 1. kirstine t

  elsker de her indlæg. Men februar bliver endnu en dyr måned – sikke lækre produkter der kommer.

  Svar
  • EvaK

   Dejligt du kan lide dem. Der bliver jo ofte skrevet om produkterne lææænge før de udkommer, så tænkte det ville være meget nyttigt, at vide hvad der kommer nu og her ;) Jeg ved hvad du mener. Kat von D alene kunne ruinere mig ;)

   Svar
 2. Heidi Winther

  Ville ønske at der var et sted i Jylland, hvor man kunne købe Too Faced og Benefit. Nogle gange er det bare federe at befamle varene inden man køber! :-D

  Svar
  • EvaK

   Ja, det er helt sikkert rarest at pille lidt først. Håber også på der snart sker noget med Sephora og Jylland :)

   Svar
 3. Simone

  Kommer Love Flush til Danmark sådan for alvor? :D
  Jeg spurgte en ansat i Sephora og hun kunne huske hun havde set selve produktet på Instagram, men hun viste ikke rigtig mere. Jeg krydser virkelig fingre… det ville være den perfekte måde at prøve flere af deres blushes af på!

  Svar
  • EvaK

   Ja, Love Flush paletten kommer også – måske er den faktisk allerede ude nu ;)

   Svar
 4. Cecilie

  Hvor kan man købe Babor’s rejsesæt?

  Svar
  • EvaK

   Babor sælges kun på klinikker, men hvis du går ind på babor.dk kan du finde en liste over forhandlere tæt på dig :)

   Svar