I butikkerne nu // August 2016

Sommeren er snart ovre (nåede den overhovedet at komme i gang?) og det betyder det er tid til efterårslanceringer. Derfor er der også en del flere nyheder denne gang, end der har været de seneste par måneder. Yay for os, øv for pengepungen — for der er mange, mange fristelser i denne måned.
smashbox
Smashbox har en del nye lanceringer på vej i august. Der er blandt andet Photo Matte Eyes paletten med 14 matte øjenskygger, som kan bruges både tørre og våde. Fire color correcting penne til at korrigere rødme, mørke rander og kedelig hud, kommer der også. Til sidst er der også en ny foundation og concealer på trapperne, hvor sidstnævnte eftersigende skulle være bedre en MACs Pro Longwear concealer (som er én af de bedste på markedet).

rimmel2
Der kommer nye blushes fra Rimmel i denne måned. Jeg har primært brugt mascara og læbestift fra mærket, så jeg er spændt på at se nærmere på disse creme blushes. Det er især den friske orange og den pink/koral der springer i øjnene.

rimmel1
Rimmel lancerer også fem nye læbestifter i Kate Moss linjen og dem glæder jeg mig rigtig meget til at se (særligt den til højre). Jeg synes Rimmel laver nogle af de bedste budgetvenlige læbestifter og jeg bruger dem ofte (faktisk oftere end dem jeg har fra MAC) og derfor bliver jeg altid begejstret når der kommer nye farver i butikkerne.

peter_thomas_roth
Der kommer også to nye produkter fra Peter Thomas Roth. Først og fremmest kommer der nogle patches mod urenheder som bruges natten over. Blandt ingredienserne finder du salicylsyre, tea tree og hyaluronsyre, som virker antibakterielt, rensende og fugtgivende. Der kommer også en ny ansigtsmaske. Irish Moor Mud Purifying Black Mask skal eftersigende virke rensende, fugtgivende, og revitaliserende. Der kommer en anmeldelse af den her på bloggen inden længe.

ysl_fall_1
YSL har en efterårskollektion lige om hjørnet og det ser ikke ringe ud. Hele kollektionen er (som sædvanlig) pakket smukt ind i guld og indeholder bl.a. en øjenskyggepalette, to meget fine neglelakker, flydende øjenskygger i spændende farver og lækre læbefarver. Glæder mig som et lille barn til at se det hele, når det kommer i butikkerne den 10. august.

jurlique
Jurlique lancerer tre nye aromaterapi mists, som kan bruges både i ansigtet, på kroppen og som rumduft. De tre varianter er Calming (lavendel og grapefrugt), Balancing (rosentræ og patchouli) og Revitalising (appelsin og bergamot). Jeg skal dufte til dem alle så snart jeg ser dem, men forestiller mig Calming bliver et hit. Den skal både indåndes før jeg starter mit aftenritual og sprayes på sengetøjet.

dr_jart
Dr. Jart+ lanceres snart i Sephora og det glæder jeg mig virkelig til. I ved efterhånden godt, hvor højt jeg elsker sheet masks (meget højt!) og jeg har længe overvejet at prøve disse. Nu bliver de heldigvis lettere at få fat i og jeg kan nærstudere dem inden jeg shopper og undgå ventetiden på 2-6 ugers ventetid (når de købes over eBay).

egf_eye_mask
Det jeg glæder mig allermest til at prøve i denne måned, er den nye Eye Mask Treatment fra Bioeffect. Sættet består af et serum til øjenomgivelserne og små hydrogel masker til at bruge ovenpå, for at øge effekten af serummet og samtidig blødgøre og give fugt.

Marc Jacobs Beauty har udskiftet deres blushes, som nu kommer i et lækkert stribet design, hvilket giver dig tre blushes i én indpakning. Du kan bruge de to farver hver for sig eller blande dem sammen med børsten inden de påføres.

Nasengold udgiver den nye duft /L i denne måned. Jeg har desværre ingen info omkring duftnoterne, men hvis den er ligeså god som de tre forrige er den helt sikkert et snif værd.

urban_decay_vice_lipsticks
Urban Decay lancerer rigtig mange spændende nyheder over de næste par måneder (samler dem alle i et indlæg senere på ugen), men den største må være de nye Vice læbestifter. 100 nye farver i seks forskellige finishes, hvor du finder alt fra nude til sort og pink til blå. De læbestifter der udkom som limited editions i Gwen Stefani kollektionen, kan du også finde blandt de 100 nye farver.

 

lancome_sonya_rykiel_2 lancome_sonya_rykiel_1 lancome_sonya_rykiel_3
Lancôme har slået sig sammen med Sonia Rykiel og lavet en vældig flot efterårskollektion. Jeg synes emballagen er så fin og farverne i paletterne ser så smukke ud — særligt den lilla. Glæder mig til at se dem på nært hold, når de er landet i butikkerne.

Hvad skal du shoppe i august?

 1. Heidi Winther

  Ihh så mange fine ting! :-)
  Glæder mig til at se nærmere på læbestifterne fra UD. De har lavet en app ( Vice Lipstick), hvor man kan prøve dem på og finde sine favoritter :-)
  Masken fra Peter Thomas Roth er da ikke ny? Eller måske er det nyt at den bliver solgt i Danmark (hvor?). For nogle måneder siden købte jeg den i en sam-pak med 5 masker fra PTR. Kan se beautypedia har anmeldt den i begyndelsen af 2015. Glæder mig til at læse din anmeldelse af den. Jeg kan godt lide at den ikke tørrer ind og krakelere som normalt ved muddermasker.

  Svar
  • EvaK

   Jeg skal faktisk til lanceringsevent for UD læbestifterne i næste uge, så dem kommer jeg helt sikkert nærmere ind på senere ;) PTR masken er ikke ny som sådan, den er bare ny for os i DK :) Har kun prøvet den en enkelt gang indtil videre, men synes også den virker god.

   Svar