Kat von D makeup i Danmark

Vi er alle sammen oppe og ringe over at Kat von D Beauty endelig kommer til Danmark, men hvorfor egentlig? Det er jo “bare” makeup. Ligesom alt andet makeup. Nej, det er det ikke. Forskellen på Kat von D og så mange andre brands er, at hun er en håndgribelig (og utrolig kreativ og talentfuld) person som selv står bag mærket – uanset om det handler om ideer, video-tutorials eller events. Hendes makeuplinie indeholder en lille del af hende selv, som hun giver til os – som hun selv siger. Det tror jeg på. Jeg følte i den grad at hun lægger både hjerte og sjæl i hendes produkter og at hun absolut ikke vil gå på kompromis med noget.

kvd_monarch_chrystalis_palettes

Tre ting du kan forvente af Kat von D Beauty er fuld dækkeevne, lang holdbarhed og høj pigmentering. Da Kat og hendes makeup artist Erik Soto var færdige med at tale, gik vi rundt og prøvede de forskellige produkter og der blev sagt ‘wauw’ mange gange. Rigtig mange gange endda. Øjenskyggerne ser præcis ligesådan ud på huden som de gør i dåsen, hendes foundation dækker tatoveringer i et enkelt strøg og den hvide eye liner var HVID, selv på min mørke hud. Jeg er solgt og bliver sikkert ruineret når hele kollektionen kommer i Sephora til februar 2016. Vi tyvstarter dog i november med hendes Shade+Light Contour Palette og tilhørende børste.

kvd_shade_light_contour_palette_brush

Shade+Light Contour Palette og børsten har jeg prøvet i dag og jeg er imponeret. Egentlig er jeg slet ikke fan af contouring og slet ikke når det er Kim Kardashian-contouring for fuld udblæsning ved højlys dag. Shade+Light paletten har alligevel ramt noget i mig. Om det er følelsen af den silkebløde pudder, letheden ved at tone farverne ud eller den geniale børste som hører til (som i øvrigt kommer i en lille kiste, hvilket jeg elsker) det ved jeg ikke endnu, men det kommer vi tilbage til en anden dag.

 

kvd_studded_lipstick_poe

Udover contour paletten var der også en læbestift og eye liner i vores goodiebag. Eye lineren var en Tatto Liner i farven Trooper (sort) som har været min go-to eye liner længe efterhånden, fordi en sød veninde købte den med hjem fra USA. Tattoo Liner er dejlig nem at styre og grundet den ultratynde tip, kan du lave en sylespids ende på din winged eye liner eller lave kreative grafiske look uden at få sved på panden.

Læbestiften var en Studded Lipstick i farven Poe – en dyb blå med sølvshimmer. Jeg har i forvejen Sexer (pink) og L.U.V (lys lilla), men er glad for at velkomme en ny til familien, særligt i så unik en farve som Poe. Selvom jeg giver den op for hendes farvevalg, så er Studded Lipsticks ikke hendes topprodukt. Farverne er mange (og specielle), de holder længe og emballagen er lige i øjet, men desværre har lågene en tendens til at hoppe af, hvis jeg har dem i tasken og på grund af deres konsistens kan de godt trække lidt i læberne når de skal på. Derfor bliver det hendes Liquid Lipsticks jeg kaster mine penge efter til februar. De glider nemt på, tørrer hurtigt, har en formiddabel dækkeevne og holdbarhed.

Til sidst får du lige to looks jeg har lavet med Kat von D makeup.

kvdlook_1

Dette var makeuppen jeg havde på ind til eventet i går.

Hud:

 • Bobbi Brown Corrector
 • NARS All Day Luminous Weightless Foundation
 • MAKIASH Perfect Finish Loose Powder

Øjne:

 • Benefit Roller Lash Mascara
 • Too Faced Better Than Sex Mascara
 • Kat von D Tattoo Liner i Trooper

Bryn:

 • Anastasia Beverly Hills Brow Wiz
 • Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade
 • L’Oreal Brow Artist Plumber
 • Benefit High Brow

Kinder:

 • MAC Vintage Grape Blush

Læber:

 • Kat von D Studded Lipstick i L.U.V

kvdlook_2

Dette er min makeup fra i dag, hvor jeg fik prøvet de nye ting.

Hud:

 • NARS All Day Luminous Weightless Foundation
 • Kat von D Shade+Light Contour Palette

Øjne:

 • Kat von D Tattoo Liner i Trooper
 • Urban Decay Perversion Mascara
 • Eylure vipper i Exaggerate 143
 • MAC Eye Liner i Fascinating
 • Maybelline Drama Gel Liner i Black

Bryn:

 • Anastasia Beverly Hills Brow Wiz
 • L’Oréal Brow Artist Plumber
 • Benefit High Brow

Kinder:

 • MAC Blush i Coppertone

Læber:

 • Kat von D Studded Lipstick i Poe
 1. Karen Blum

  Det ser skønt ud det hele. Og jeg elsker hende også :-)
  Men dvs. kollektionen første kommer til februar? Der er jo lææææænge til :-/

  Svar
  • EvaK

   Ja det er kun contour sættet som kommer i november, desværre. Men skønt at vide det kommer :)

   Svar
   • Karen Blum

    Ja, det er godt.
    Jeg undlod faktisk at kigge på det i NY, fordi jeg troede, at det hele kom i oktober. Men nu må jeg så væbne mig med lidt tålmodighed :-)

    Svar
    • EvaK

     De tog også fusen på mig, for der plejer aldrig at gå særlig længe fra eventet til det er i butikkerne.

     Svar
 2. olebole

  Det ligner lort.

  Svar
 3. EvaK x Rikkesmakeupblog Julekalender: 19. december - EvaK.dk

  […] Jeg har selv prøvet alle produkterne bag lågen og jeg kan godt røbe vinderen er en heldig kartoffel. Flere af tingene bruger jeg dagligt eller i hvert fald flere gang om ugen. F.eks. har jeg skrevet lidt om læbestiften Poe og contour børsten fra Kat von D her. […]

  Svar