Smugkig på kommende lanceringer #6

Det er endnu engang blevet tid til at lure på nyheder, som er lækket på Instagram. Lige præcis dette er årsagen, til jeg kan bruge timer på Instagram – ingen overdrivelse. Der er intet bedre end det adrenalinsus man får, når et (yndlings)mærke afslører en kommende nyhed. Anyways, her er de kommende lanceringer jeg glæder mig mest til:

Urban Decay har netop lanceret (i USA) en ny Naked Illuminated Shimmering Powder i farven Fireball. En farve der startede som øjenskygge, men senere er blevet relanceret som andre produkter. Der kommer også en Afterglow Highlighter palette med fire helt nye farver.
Du vil også snart se to nye complexion paletter. Shapeshifter paletterne indeholder både color correctors, contour og highlighter i en smart lille størrelse, lige til at have med på ferie.


Der kommer også en ny transparent pudder fra Urban Decay, som eftersigende skulle holde skinnende hud i skak, men bibeholde gløden. Den glæder jeg mig til at prøve af.
Anastasia Beverly Hills lancerer nye blush trioer og jeg må sige de ser tiltalende ud. Specielt den øverste, næstnederste og nederste ser flotte ud (gi’ mig, gi’ mig, gi’ mig).


Efter den store succes med Jaclyn Hill paletten, har BECCA nu indgået et samarbejde med Chrissy Teigen. Udover at paletten ser uimodståelig ud, så elsker jeg Chrissy a.k.a. The Queen of Twitter og kan derfor ikke komme udenom at jeg må eje den. Rygtet på gaden er, at paletten lanceret i Danmark i slutningen af maj.


Too Faced giver deres populære Hangover Primer en lillesøster, i form af en 3-i-1 setting spray. Jeg er mægtig glad for primeren, så er spændt på at se om denne hitter ligeså stort.
For en måned siden så jeg et billede af en ny pudder fra Too Faced, men den så ud som om den var en del at Born This Way kollektionen. Nu fik jeg så øje på denne fine sag; en setting powder som er en udvidelse af Peach kollektionen. Så enten har de skiftet mening, eller også har vi to nye puddere på vej fra mærket.


Jeg noget nær skreg, da jeg så disse fotos på Instagram. En ny Peach palette med 12 matte farver. Den må og skal jeg have, for jeg knuselsker min Peach Palette og jeg vil have mere.


Marc Jacobs Beauty relancerer deres øjenskyggepaletter – må have dem alle – og tilføjer et par nye sager. Der kommer en øjenskyggeprimer og tre øjenskyggepensler. Marc Jacobs’ pensler er nogle af mine yndlings, så dem ser jeg frem til at prøve.


Shade + Light øjenskyggepaletten fra Kat von D er én af mine mest brugte og derfor glæder det mig at se der kommer en ny. Den første palette havde udelukkende matte farver, hvilket betyder hun denne gang har proppet den med 12 øjenskygger i shimmer. Må. Have. Den.
Den absolut mest populære læbestift i Sephora (ja, ud af alle mærker) er Lolita og nu får hun en lillesøster, som både er øjenskygge og blush. Fem af dem, tak!


Kat von D’s anden Shade + Light palette – contour – får også en søster. Kat har nemlig (endelig) besluttet sig for at lave et contour sæt i creme. Glæder mig til at se det live.


I en Youtube-video gav Kat von D et smugkig på denne smukke palette. Som sædvanlig ser både indhold og emballage fortryllende ud og det kan kun gå for langsomt med at få den i butikkerne.
Estée Lauder lancerer en ny Double Wear foundation. Double Wear Nude giver en let til medium dækning, SPF 30 og have samme lange holdbarhed som den originale Double Wear.


Sidst, men ikke mindst, har vi Rock Candy sættet fra Kat von D. Det er seks af hendes Studded Lipsticks i nye farver (bl.a. Roxy som er én af min favoritter i den flydende version) og special indpakning. Jeg ved endnu ikke om sættet kommer i butikkerne, men det kommer i hvert fald på den nye Sephora webshop.

Billeder fra Instagram:

 1. LeahSephira

  Den Lolita øjenskygge ser SÅ flot ud. Ved du mon hvornår den lander I Danmark? :D

  Svar
  • EvaK

   Det er desværre endnu ikke sikkert den får en international lancering, men jeg skal nok råbe højt hvis den gør ;)

   Svar
   • LeahSephira

    Ååh nej :( Håber virkelig den får lov til at komme til Europa!

    Svar
    • EvaK

     Nu var jeg så heldig at opleve den for nogle uger siden (mødte en makeupartist fra USA som havde den med sig) og jeg vil sige, at med mindre de retter til i formlen, så gør det ikke så meget vi ikke får den ;)

     Svar