Fødselsdagsønsker

1. NARS Trio Arabian Nights // Lancôme Indigo Charm Ink Artliner // 3. Armani Eyes To Kill øjenskygger // 4. Bumble And Bumble Créme de Coco shampoo og conditioner // 5. MAC pensler (No. 187, 168, 231) // 6. NARS Multiple Copacabana // 7. Urban Decay Smoked Palette // 8. NARS Duo Vent Glacé // 9. Bliss Blood Orange + White Pepper Body Butter

Om et par uger er der store fødselsdagsuge hjemme hos min lille familie (vi har føller den 23., 25. og 27. august – smart ikke?) og den anledning skal jeg jo finde på nogle ønsker, for selvom det klart er den lille mand som høster flest gaver så falder der stadig et par stykker af til jeg selv og manden :)

Der er hele tre sager fra NARS, for efter jeg fik min første Multiple (og blush) er jeg blevet helt pjattet med mærket – det er bare en skam det skal være så dyrt at få det sendt til Danmark. Jeg synes Arabian Nights trioen er super smuk og den vil med garanti være en trofast ven når jeg skal ud og være ung med de unge :D Copacabana vil jeg rigtig gerne have fordi den Multiple jeg har nu fungerer som bronzer, så det ville være lækkert med en der kan bruges som highlighter. Duo skyggen Vent Glacé faldte jeg over imens jeg ledte efter noget andet og jeg har tænkt på den lige siden – vil elske at lave et isdronning look med den til vinter (i kan se den i brug lige HER)

Lancômes Ink Artliner er desværre tre år gammel så tror ikke der er de store chancer for at få fingrene i den, men ville meget gerne finde en der ligner – se HER hvor smuuuuuk den er.

Den nye palette fra Urban Decay bliver nok aldrig ligeså hypet som Naked 1 og 2, men fin ser den ud og Smoked måtte meget gerne flytte ind hos mig.

Har i nogle gode bud på gaveønsker? :)