Fredags 5’eren // Kat von D Makeup

1. Lock-It Tatto Foundation // 2. Chrystalis Eyeshadow Palette // 3. Ink Liner // 4. Monarch Eyeshadow Palette // 5. Liquid Lipstick

Jeg er meget taknemmelig for at have en Sephora lige ved hånden, meeeeeen synes nu der er et par mærker som ville gøre det hele lidt mere fantastisk. For eksempel vil i aldrig høre brok fra mig over der blev skabt lidt plads til OCC, Too Faced og ikke mindst Kat von D Makeup. Sidstnævnte har jeg hørt rigtig meget godt om (særligt hendes foundation og øjenskygger har fået ros), men det er desværre ikke til at støve op derhjemme. Måske man snart skulle smutte til New York igen?

Hvilke mærker så du gerne fandt vej til Danmark?

 

 1. Maike

  Jeg kunne godt tænke mig Tarte, Lorac og Lime Crime i butikkerne her :) Derudover er der en masse drugstore mærker jeg godt kunne tænke mig at lege med i stedet for at bestille halvblind på nettet, fx Bourjois, Sleek, Revlon, Nyx etc. De mærker du nævner ville jeg da slet ikke have noget imod heller!

  Svar
  • EvaK

   Ja, hvis vi tænker udenfor amerikanske Sephoras sortiment vil jeg også meget gerne have Tarte og Lime Crime. Vi mangler helt sikkert også nogle af de gode drugstore mærker – specielt NYX :)

   Svar