New in // MAC x Proenza Schouler

De bedste af Proenza Schouler for MAC lækkerierne er long gone, men kan nu alligevel ikke dy mig for at vise jer hvad jeg nåede at få fingerene i. Jeg stod inde ved Magasin fem minutter før åbningstid på lanceringsdagen og jeg var ikke alene. De stakkels MAC-piger havde ikke engang fået sagerne ud af kasserne førend de blev revet væk. Meget blev købt af udsendte (og lettere forvirrede) kærester og mødre så vidt jeg kunne se.

mps2

Heldigvis nåede jeg at få fat i de to mest eftertragtede items, nemlig de to Ombre Blushes (til venstre Sunset Beach og til højre Ocean City). De er så smukke. Faktisk havde jeg svært ved at tage hul på dem, men jeg er glad for jeg gjorde det for de har været brugt næsten dagligt siden jeg købte dem. Sunset Beach er en lille smule svær at tone ordentligt ud så man skal være lidt forsigtig med den, men ellers fungerer de glimrende og jeg er vild med at man kan få flere forskellige nuancer ud af samme blush.

mps3

Som en “lille” ekstra bonus købte jeg også læbestiften Mangrove som er en rød/orange med mat finish – en rigtig sommerlig rød. Min mand synes ikke den er særlig klædelig, men er nu selv rigtig glad for den selvom den kun har været på en enkelt gang indtil videre.

Nåede i at få fat i noget Proenza Schouler?