Eva elsker… LUSH

Sidste gang jeg var i New York havde jeg mit første besøg i en LUSH butik og jeg må sige det var noget af en oplevelse. Man kan godt være lidt i tvivl om man er i en kosmetikforretning eller en slikbutik, for alle deres produkter ligner noget man kan spise. De er også håndlavede på naturlige ingredienser, men alligevel. LUSH er nok mest kendte for deres store smukke sæbebarer som bliver skåret ud for dig i butikken, men de har meget mere end det – for eksempel hårprodukter, hudpleje og virkelig skønne ting til kroppen.

Det er ærgeligt der ikke findes en butik her i Danmark, men har fundet ud af man kan bestille fra deres britiske webshop og derfor har jeg lavet en lille ønskeseddel:

Turkish Delight Shower Smoothie & Sweetie Pie Shower Jelly
lush1
Begge disse produkter købte jeg faktisk i butikken i NY, så de er afprøvede og godkendte. Deres Shower Smoothies er en fast creme som bruges ala showergel og det er det mest plejende badeprodukt jeg nogensinde har haft. Shower Jelly er en lidt sjov sag – en gele-klat som bruges som en sæbebar, bare ikke så udtørrende.

Rub Rub Rub Shower Scrub & Dream Cream Body Lotion
lush2
Rub Rub Rub har jeg ikke haft i hænderne, men blev lidt nysgerrig da jeg så den både kan bruges som body scrub (våd eller tør) eller i håret for at skabe volume og glans. Dream Cream gav jeg i gave til mor, men fik alligevel lusket mig til at prøve den og jeg elskede den – det var som at smøre sig ind i flødeskum.

Turkish Delight Shower smoothie koster cirka 145 kroner for 200 gram
Sweetie Pie Shower Jelly koster cirka 29 kroner for 100 gram
Rub Rub Rub Shower Scrub koster cirka 74 kroner for 330 gram
Dream Cream Body Lotion koster cirka 100 kroner for 240 gram