5 luksus body lotions

1. Body Intensive fra BioEffect (725 kroner) // 2. Aroma Therapy Body Lotion fra Tromborg (420 kroner) // 3. Ambre Vanille Souffle Body Creme fra Laura Mercier (cirka 420 kroner) // 4. D-Age Body Cream fra Comfort Zone (475 kroner) // 5. Tranquility Body Cream fra Comfort Zone (585 kroner)

Jeg har en virkelig stor kærlighed til body lotions. Tror måske det kommer fra min mor som altid har været flittig til at smøre både mig (som lille altså) og sig selv ind i diverse cremer. Man kan sagtens finde masser af udemærkede og tilmed gode cremer til en brøkdel af den pris de fem kropscremer på billedet koster. Men. De er altså ikke lige fornøjelige at vikle sig selv ind i.
Hvis jeg har pengene til det, kan jeg uden at blinke bruge de knap 600 kroner på min all time favorit fra Comfort Zone. Intet dufter ligeså fantastisk som den, man bliver lækkerblød og så pynter den smukke glaskrukke vældig fint på badeværelset. For mig er det ikke bare resultatet der betyder noget. Hele oplevelsen tæller.

 1. Mette Vinther

  Jeg har allerede Tromborgs på ønskelisten. Den dufter så godt, men har fortsat til gode at smøre mig ind i den :D

  Svar
  • EvaK

   Det kan jeg godt forstå du glæder dig til :) Tror også snart jeg må have en igen :D

   Svar