Pink Torsdag // Kat von D Studded Kiss Lipstick i farven Sexer

Min fantastiske veninde Ida var på ferie i LA da jeg havde fødselsdag i august og hun var så sød at give mig nogle Kat von D sager i gave. Blandt andet denne Studded Kiss læbestift i farven Sexer. Og ja. Den er virkelig sexet. Jeg har en stor svaghed for læbestifter, farven pink, farven sort og nitter, derfor kan jeg jo ikke andet end at elske denne frækkert. Er også ret vild med logoet som et trykket ind i selve stiften. Har endnu ikke haft hjertet til at tage hul på den, men lover den nok skal blive vist igen når jeg gør.

kat_von_d_studded_kiss kat_von_d_sexer_lipstick kat_von_d_studded_sexer

P.S. Kære, søde danske Sephora. Må vi ikke nok snart få hele Kat von Ds sortiment i vores butikker? Det vil på én og samme gang gøre mig lykkelig og ruinere mig, men det vigtigste er at jeg har adgang til resten af Studded KIss læbestifterne.

I oktober måned finder du Pink Torsdag her på bloggen. Det er en serie indlæg, som vil blive udgivet i oktober for at skabe fokus på brystkræft. De andre “Pink Ladies”, der også kører Pink Torsdag er: Maria (Rijah), Charlotte (Chakalacquer og Skalotteløg) og Heidi (IB by Heart) på deres skønne blogs. Kig forbi, hvis du vil mærke pink power og hvis du skulle have lyst til at give en donation har vi en indsamling kørende lige her.

 1. Karen Blum

  Der er SÅ meget brug for Kat von D i DK!

  Svar
  • EvaK

   Ja! Jeg vil vildt gerne prøve hendes foundations, men det er ikke just noget jeg gider prøve på at købe på nettet :-/

   Svar