Juleevent med L’Oréal og Maybelline

Jeg var så heldig at være inviteret til julehygge med L’Oréal og Maybelline på Lidkoeb i sidste uge. Det var virkelig skønt at være lidt væk hjemmefra og situationen blev kun bedre af at der var disket op med lækker mad, musik og drinks (godt nok alkoholfri, men de var dæleme gode). Makeup artisterne Marie Thomsen og Anne Staunsager lagde henholdsvis Maybellines nytårslook og L’Oréals julelook på gæsterne.

juleevent_3

Det var ret svært at vælge for begge looks var flotte, men jeg (eller rettere Marie) kastede mig ud i Maybellines nytårslook med heftige smokey eyes med lidt ekstra lækkerhed i form af en sølvfarvet eye liner og pink læber.

juleevent_1

juleevent_4

 

Jeg kan afsløre at der også kommer lidt jul/nytår jeres vej senere på ugen. Så hvis ikke du ved hvad du skal pynte dig selv med til alle decemberfesterne endnu, synes jeg du skal holde øje med bloggen de næste par dage ;)

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.