Vichy Normaderm Night Detox

Hvis du kender følelsen af at vågne op med skinnende og fedtet, skal du læse med her. Jeg har nemlig testet den nye natcreme Normaderm Night Detox fra Vichy. Selvom min hud egentlig er forholdsvist nem, har jeg altid haft problemer med at finde et optimalt natprodukt. Min hud er altid fedtet i t-zonen når jeg vågner. Derfor glædede jeg mig meget til at prøve Night Detox som lover man vågner op med en balanceret hud som ikke skinner. Normaderm Night Detox skulle desuden eftersigende:

  • reducere urenheder og hudorme
  • give en følelsen af en ren hud om morgenen
  • ikke tilstoppe porerne
  • kunne bruges på sensitiv hud
  • absorberes hurtigt
  • give en matterende effekt
  • give glød
  • gør porerne mindre synlige

Normaderm Night Detox er en let creme-gel på tube, med en mild og ren duft. Det passer at cremen virker matterende og porerne ser også mindre ud. Desværre synes jeg cremen virker lidt som en primer, i og med effekten kun er der i mens produktet er på huden. Jeg synes heller ikke umiddelbart jeg opnåede mere glød. Til gengæld blev jeg positivt overrasket over hvor godt den holdte urenhederne nede. Min hud har lidt af lidt amme-stress og den blev mærkbart bedre efter cirka to ugers brug. T-zonen føles også mere balanceret når jeg vågner om morgenen. De tørre områder får ikke så meget kærlighed af Night Detox, men heldigvis slipper jeg for den fedtede næse og pande. Normaderm Night Detox lover lidt mere end den kan holde, men synes den har fået styr på de udbrud jeg gået og tumlet med og det var i virkeligheden det vigtigste.
Om natcremen kan rette op på svære tilfælde af uren hud tvivler jeg på, men hvis man døjer med udbrud og måske også har lidt sart hud oveni vil den være et godt valg.

Normaderm Night Detox koster 169 kroner for 40 ml og kan findes på apoteket.