The Beautykalender // BioEffect EGF Serum

Endelig blev det den 24. og vi har været 23 skønne gaver i gennem på skift – rijaH, Ibbyheart og jeg selv. Men fordi den 24. december jo er lidt noget særligt, er der gaver at hente på alle tre blogs i dag. Hos rijaH kan du vinde en masse Essie-skønheder og hos Ibbyheart er der en lækker gaveæske fra Origins på spil.

Her hos mig kan du være heldig at vinde et af mine absolutte yndlingsprodukter. Et produkt jeg altid vender tilbage til efter endt testning af andet godt (og nogle gang knap så godt). Det er intet mindre end 15 ml selvforskønnelse i form af et EGF Serum fra islandske BioEffect. Serummet er både godt til dig med tør hud, aldrende hud, sensitiv hud, eksem eller urenhud.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at udfylde felterne nedenfor med navn og email.

Held og lykke.

Så vil jeg gerne lige slutte af med at sige tusind mange gange tak til alle jer som har deltaget i The Beautykalender og ikke mindst de to skønne damer jeg har lavet denne fantastisk kalender sammen med – rijaH og Ibbyheart.

 1. Maja-Louise

  Glædelig jul til dig;)

  Svar
 2. Miatilda A.

  Glædelig jul, og tak til jer alle tre for en dejlig julekalender. Jeg har glædet mig hver dag til en ny låge.

  Svar
 3. maria ørum

  Rigtig glædelig jul til dig og tusinde tak for en hyggelig julekalender

  Svar
 4. Lone Klarskov Pedersen

  Jeg vil gerne lige starte med at takke for en super god julekalender med de mest fantastiske præmier :) Jeg har virkelig nydt at læse alle dine indlæg :)
  Og så vil jeg gerne ønske alle en rigtig dejlig, hyggelig og glædelig jul :)

  Svar
 5. Carina C

  Rigtig glædelig jul – og tak for en god blog!

  Svar
 6. Kristina K

  Glædelig jul:-)

  Svar
 7. Marlene Høj

  Glædelig jul!

  Svar
 8. Gitte Jensen

  Rigtig glædelig jul

  Svar
 9. sonja zattlander

  meget gerne med:)

  Svar