African Botanics MARULA African Muti Mud Mineral Body Scrub

Jeg har testet mange body scrubs over bloggens levetid, men ingen af dem har gjort indtryk på mig som denne fra African Botanics og derfor får den sit helt eget indlæg.

Det første jeg bed mærke i ved MARULA African Muti Mud Body Scrub (fra nu af skrevet som Muti Mud Scrub fordi denne scrub har verdens længste navn) var farven. En lækker ler-rød som fik mig til at tænke på Pantones farve for 2015, Marsala. Derefter var det duften som fangede min opmærksomhed. Det er en ret kraftig duft af peppermynte, hvilket var overraskende. Forventede nok enten noget frugt- eller blomsterduft, men det fungerer godt med friskheden.

Muti Mud Scrub skal virkelig have ros for valg af korn. De er lavet af krystalliseret lavasten (hematite) og er derfor meget små og fine i forhold til hvad man normalt finder i en body scrub, hvilket giver en mere jævn exfoliering. Den kræver desværre lidt oprydningsarbejde efterfølgende. Der var godt rødt på både gulv, vægge og forhæng – det lignede lidt at nogen havde lidt en forfærdelig død derude. Af samme årsag vil jeg også anbefale at man følger deres råd om at bruge en klud til at fjerne scrubben med. Det gjorde jeg ikke, som den rebel jeg er, og det resulterede i et hvidt håndklæde med røde striber på. Heldigvis er det hele let af fjerne igen.

african_botanics_marula_muti_mud_scrub_2

Denne body scrub er mere spændende end mange andre body scrubs fordi den også virker som kropsmaske. Når kroppen er blevet scrubbet grundigt kan man lade den sidde på i 5-15 minutter og give marula-, avokado- og baobabolien lidt ekstra tid til at trænge ind og pleje. På grund af den førnævnte peppermynte, er dette en meget… lad os sige ‘frisk’ oplevelse. Minder meget om følelsen af at spise et Vicks-bolche og tage en dyb indånding, bare på kroppen. Vicks-effekten var der stadig efter kroppen var skyllet af og jeg var kommet ud af badet. Faktisk blev den ved i noget tid, men da jeg havde fået creme og tøj på var det en rigtig rar følelse. Helt ren og frisk. Desuden blev huden meget blød, selv på trælse steder som hæle, knæ og albuer.

Muti Mud Scrub er ikke en billig dame. Den ligger til 695 kroner for 200 ml på Magasins webshop. Jeg var lige ved at kløjes da jeg så prisen. Dog kan prisen retfærdiggøres ved at jeg havde en ret autentisk følelse af spa i mens jeg brugte den, at min hud både føltes og så fantastisk ud bagefter og at der alligevel er til cirka 6-8 behandlinger i en krukke. Jo jo, det er da noget af en udskrivning, men hvis du sammenligner det med en spabehandling ude får du her 6-7-8 ture i stedet for en enkelt.

Kan du finde en billigere body scrub? Helt sikkert. Kan du finde en som giver samme oplevelse af spa, velvære og meget blød hud? Det bliver svært. Mit tip er at lave sin egen scrub i stedet for at købe en og så spare de penge man ellers ville have brugt op til at købe denne, for det her er den mest vellykkede hjemmespa jeg nogensinde har lavet – også selvom det krævede lidt rengøring.

 

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.