De bedste hudplejeprodukter fra 2016

Turen er nu nået til hudpleje, som (efter min mening) er det mest spændende at opsamle favoritter blandt. Der har været rigtig mange gode produkter i år, men kun lidt mere end en håndfuld der gav mig anledning til at stoppe op og sige “wauw”.

Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil
Dette var ét af de første produkter jeg forelskede mig i i år og læser du meget med herinde, har du helt sikkert også hørt om den før. Alt fra emballage til duft og virkning er helt i top. Den fungerer til alle hudtyper og efterlader huden fugtet, ren og blød — helt uden at fedte. Desuden er den nem at skylle af, hvilket langt fra gør sig gældende hos andre renseolier.

Comfort Zone Sublime Skin Peel Pads
Første pakke af disse eksfolierende vindundere fik jeg tilsendt i en pressepakke, men efterfølgende har jeg genkøbt dem to gange. Jeg kan ikke undvære dem. Ingredienserne (bl.a. vitaminer og syre) gør huden frisk, blød, styrker barrieren, mindsker fugttab og forbedrer strukturen (det har jeg skrevet mere om her). Desuden erfarede jeg også at de arbejder fantastisk godt sammen med mit elskede EGF serum fra Bioeffect, hvilket i dén grad øgede min begejstring.

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask
Apropos peeling, så kan jeg heller ikke undvære min græskar-maske fra Peter Thomas Roth. Den er ikke for alle — den er meget aktiv og derfor er der risiko for at meget tør og/eller sensitiv hud kan reagere — men hold op hvor har den gjort en forskel for min hud. Jeg bruger den religiøst 2 gange om ugen og min hud elsker det. Resultatet er mere glød, en ensartet hud, færre hudorme og mindre tørhed.

Læs mere om masken her.

Bioeffect EGF Eye Mask Treatment
Som jeg også nævnte i anmeldelsen af denne kur til trætte øjne, er jeg sjældent vild med øjenprodukter. For det meste ser jeg slet ingen forskel og hvis jeg gør, går der laaang tid inden det sker. Det var ikke tilfældet med dette kit fra Bioeffect. Jeg kunne se det med det samme. Glat og fugtmættet hud, hvilket resulterede i friskere øjenomgivelser og en concealer der ligger fejlfrit.

Du kan læse anmeldelsen her.

MUTI Anti-age Night Cream
Størstedelen af anti-age produkterne på markedet henvender sig de tørre hudtyper, hvilket giver udemærket mening når man tænker på at huden bliver mere og mere tør med alderen. Det er desværre også grunden til det kan være svært for folk med kombineret hud, at finde anti-age pleje der ikke fedter huden unødigt til. Denne natcreme fra MUTI er genial til kombineret hud og det er den første anti-age creme jeg rent faktisk har nydt at bruge. Derfor får den selvfølgelig også en plads på listen.

Du kan læse mere om MUTI her.

Comfort Zone Hydramemory Serum
Forestil dig en blanding af et aktivt serum, en kølende gel og en fugtgivende lotion, så har du dette vidunder fra Comfort Zone. Jeg er pjattet med dette serum, men ikke kun fordi det giver mid hud den fornødne fugt og samtidig sørger for huden også låser fugten fast. Det er også fordi jeg kan bruge det som det passer mig. Alene om natten for en let pleje, under en creme om vinteren eller alene om dagen som den perfekte base til makeuppen — en sand multitasker.

Nimue Conditioner Tonic
Denne AHA-baserede toner er lige min stil. Jeg kan mærke en let prikken når den påføres og den giver en pæn og ensartet hud med mindre tendens til hyperpigmentering og tilstopninger. Netop fordi den er så aktiv, bruger jeg den kun i perioder, hvilket også er grunden til den holder i månedsvis. Jeg bruger den i tre uger og holder pause i tre uger — på den måde får jeg effekten, uden at overbelaste huden. Den rytme har fungeret fantastisk for min hud og jeg skal helt sikkert have en ny, når denne (snart) er brugt op.

Boblere: Rudolph Care Acai Anti-stress Facial Cream, Pañpuri Purifying Oil, Jurlique Activating Water Essence og Aveda Tulasāra Bright Concentrate.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.