Bioeffect EGF Eye Treatment: SOS-kur til trætte øjne

Produktet er tilsendt af firmaet

Bioeffect er ét af mine absolut favoritmærker blandt hudpleje. Hver eneste gang de lancerer et nyt produkt, bliver jeg imponeret og denne gang er ingen undtagelse. Det er endda selvom jeg ofte er ret skeptisk omkring øjenprodukter, da jeg sjældent kan se eller mærke en forskel. Mine hævede øjne med mørke rander har altid været ret tørre, hvilket kan gøre det til lidt af en udfordring at lægge en pæn makeup. Det har denne kur forbedret væsentligt og derfor har Bioeffect endnu engang vundet mit hjerte.

EGF Eye Treatment består af et serum og seks pakker med to hydrogel øjenmasker i hver. Du starter med at massere EGF serummet ind (brug gerne denne teknik, for at få mest muligt ud af produktet) og efterfølgende placerer du de to hydrogel “haletudser” ovenpå, for at optimere optagelsen af serummet. Efter 15 minutter kan “haletudserne” fjernes igen og eventuelle rester af serum, kan duppes blidt ind i huden med fingerspidserne. Grunden til dette er en treatment (kur) og ikke et produkt der bruges dagligt, er den forhøjede koncentration af EGF. Derfor anbefales det ikke at bruge den mere end 3 gange om ugen. Jeg har ikke haft behov for at benytte maskerne mere end én gang om ugen, for effekten har holdt længe nok til mere ikke er en nødvendighed.

egf_eye_treatment_2Serum og hydrogel masker

egf_eye_treatment_3Påfør serummet

egf_eye_treatment_4Åben pakken med maskerne

egf_eye_treatment_5Maskerne er beskyttede af et lag plastik på hver side

egf_eye_treatment_6 Pil plastikken af og påfør maskerne

egf_eye_treatment_7
Vent 15 minutter

Jeg har ikke linjer omkring øjnene (endnu), men alligevel har jeg fået meget ud af at bruge sættet fra Bioeffect. Huden under øjnene er ikke længere tør og den er både synligt og mærkbart glattere, hvilket gør det lettere at få color corrector og concealer til at lægge pænt — hele dagen. Derudover ser øjnene friskere ud (føler jeg kan se en opstrammende effekt) og den fjerner al hævelse. Dette er også årsagen til jeg bruger kuren om morgenen.

Så føler du dine øjne kunne trænge til en opkvikker, mere fugt og en glattere overflade, kan jeg varmt anbefale at tage et kig på EGF Eye Treatment. Brug den intensivt (tre gange ugentligt) hvis du døjer med linjer, men hvis du (som jeg) blot mangler fugt og ønsker friskere øjne, kan du sagtens nøjes med at bruge den en enkelt gang om ugen.

Bioeffect EGF Eye Treatment koster 585 kroner og kan findes lige her