7 luksusprodukter der er pengene værd

Der er ikke noget værre end, at betale en mindre formue for et produkt, der ikke er pengene værd. Derfor giver jeg dig her en liste med syv hudplejeprodukter i luksusklassen, der ikke tager dig ved næsen.

Cosmetics 27 Cleanser 27
Jeg elsker denne rensebalm. Modsat mange andre balmer, efterlader den ikke huden med en (fedtet) hinde. Den er blød og lækker, og den renser huden grundigt for både makeup og snavs. Dette er ét af de produkter, hvor du med det samme kan se og føle en forskel. Den er ikke billig, men den er alle pengene værd og så holder den meget længe.

Bioeffect EGF Serum
Måtte jeg kun bruge ét produkt til natten resten af livet, ville det være denne. Uanset hvor mange andre produkter jeg tester, vender jeg altid tilbage til mit EGF Serum. Det føles befriende, at have et meget let produkt på om natten. Konsistensen er tyndtflydende, men alligevel vågner jeg hver dag op med hud i perfekt balance — hverken tør eller fedtet.
Du kan læse mere om EGF serummet her

Bioeffect 30 Day Treatment
Et andet Bioeffect produkt der ligger mit hjerte nært, er 30 dages kuren. Serummet bruges alene morgen og aften i 30 dage og virker både opstrammende, udglattende og mindsker pigmentforskelle. Grunden til dette er en kur (og derfor ikke må bruges uden pauser), er fordi den er tre gange så aktiv som det originale EGF serum. 30 Day Treatment er det produkt jeg har haft bedst succes med i forhold til min hyperpigmentering og effekten holder længe.
Du kan læse mere om 30 Day Treatment her

Comfort Zone Sublime Skin Peel Pads
Dette er en ny favorit, men den fortjener en plads på listen. Jeg så (og følte) en stor forskel på min hud, allerede første gang jeg prøvede disse eksfolierende pads. Ved at bruge dem — en enkelt gang om ugen — er min hud glattere, mere fugtet og har mere glød. Til trods for jeg kun har brugt disse i et par måneder, har de allerede fået en fast plads på min hudplejehylde og det bliver der ikke ændret på.
Du kan læse mere om Sublime Skin Peel Pads her

Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish
Peelingen her, er det jeg kalder en ansigtsbehandling på tube. Første gang jeg brugte den var efter en nat hvor jeg havde sovet med min makeup på (yup, kosmetologen lavede en kæmpe bommert. Jeg undskylder det med jeg havde en lille baby og var så udkørt jeg ikke kunne huske mit eget navn). Jeg vågnede med en tør, stram, fedtet, tilstoppet og mat hud og håbede på denne peeling kunne redde mig. Det kunne den. På to minutter havde jeg igen en fin, blød og frisk hud.
Du kan læse mere om Triple Microdermabrasion Face Polish her

Babor Ampoule Concentrates Fluids
Endnu et vidunderprodukt jeg opdagede, grundet en hudkrise. Disse små ampuller findes til alle hudtyper og hudproblemer, hvilket er én af de ting jeg elsker ved dem. Du kan bruge dem dagligt i en periode (som en kur) eller bare på de dage, hvor huden trænger til ekstra opmærksomhed. Det største plus ved Babors ampuller er, at de virker med det samme. Knæk toppen af flasken, massér væsken ind og nyd resultatet.
Du kan læse mere om Ampoule Concentrates Fluids her

Själ Kura Intuitif
Dette er det dyreste produkt på listen, men det er også det produkt jeg nyder mest. Kura er ikke bare en creme, det er en oplevelse. Alt fra emballage, til duft, til konsistens, sidder lige i skabet. Derudover er det den bedste dagcreme jeg nogensinde har haft. Den er rig, men ikke fedtet og får huden til at føles ligeså luksuriøs som cremen er.