Min huds nye nattøj

Var for et par uger igang med at rydde ud i gemmerne på badværelset og faldt over en prøve på et serum. Nu har jeg brugt den op og så vil jeg selvfølgelig dele den med jer.

EGF Bioeffect Serum (som står for Epidermal Growth Factor) indeholder proteiner som virker på hudcellernes genetiske fornyelse. Det vil sige at hudens naturlige regenerering øges. Den virker på alle hudtyper og den har en lækker silkeblød lidt olieagtig konsistens, men fedter ikke.

I vores unge år har vi fra naturens side et højt indhold af EGF i huden, men med årene svinder det mere og mere. Huden fornyes derfor langsommere og her er det så at EGF Bioeffect Serum hjælper dig til at re-aktivere denne proces.

Min oplevelse med den har været rigtig god. Med kun et par enkelte dråber hver nat, har jeg kunnet mærke en stor forskel på min huds tilstand. Den er blevet mere spændstig, bedre fugtet og ser generelt bare sundere ud. Som en ekstra bonus synes jeg den virker lidt som en primer lige når den kommer på. Huden bliver mere jævn og lækker at se og føle på.

Den fåes i to størrelser. En på 15 ml, som koster 749,- og en på 4,5 ml som koster 375,-. Det virker måske umiddelbart lidt dyrt, men fordi man bruger så ufatteligt lidt holder de virkelig længe.

Du kan finde dem lige HER

 1. Et endnu bedre EGF Serum - Eva K

  […] siden mit første møde med EGF serummet har det været en favorit. Én af de mange grunde til jeg elsker dette vidunder er at det kun […]

  Svar
 2. 3 afrensningsrutiner til 3 typer - EvaK.dk

  […] et all-round plejende produkt som f. eks. EGF serum fra BioEffect, da det kan bruges til alle hudtyper og støtter regenereringen af […]

  Svar
 3. 7 luksusprodukter der er pengene værd - EvaK.dk

  […] Bioeffect EGF Serum Måtte jeg kun bruge ét produkt til natten resten af livet, ville det være denne. Uanset hvor mange andre produkter jeg tester, vender jeg altid tilbage til mit EGF Serum. Det føles befriende, at have et meget let produkt på om natten. Konsistensen er tyndtflydende, men alligevel vågner jeg hver dag op med hud i perfekt balance — hverken tør eller fedtet. Du kan læse mere om EGF serummet her […]

  Svar
 4. Bioeffect EGF Eye Treatment: SOS-kur til trætte øjne - EvaK.dk

  […] er en treatment (kur) og ikke et produkt der bruges dagligt, er den forhøjede koncentration af EGF. Derfor anbefales det ikke at bruge den mere end 3 gange om ugen. Jeg har ikke haft behov for at […]

  Svar
 5. EvaK x Rikkesmakeupblog Julekalender: 23. december - EvaK.dk

  […] kunne blive kåret som ‘Evas yndlingshudplejemærke’. I dag har du chancen for at vinde Bioeffects originale EGF serum — dét produkt der startede det hele for fem år siden — samt det nyeste skud på […]

  Svar