BioEffect Body Intensive

For et par måneder siden var jeg til lanceringen af et produkt jeg har ventet længe på at få lov til at prøve – Body Intensive fra BioEffect. BioEffect har før forkælet mig med EGF Serum og Daytime cremen, men nu er det kroppens tur og man må sige jeg trængte for selvom det er to år siden jeg fødte min søn har huden alligevel slemt brug for en opstrammer.

Body Intensive er en lidt mindre koncentreret udgave af EGF Serum, men den er absolut ikke mindre effektiv. Efter en måneds brug kunne jeg se en tydelig forskel på fastheden, gløden og hele strukturen i huden. Jeg har sågar fået komplimenter af folk som troede jeg havde været ferie, for min hud ser friskere og mere sund ud.

Body serummet erstatter dit almindelige kropsplejeprodukt. Det vil sige at selvom Body Intensive har en vandig konsistens, er der ikke behov for at bruge noget over (ligesom med EGF Serum). Den er EKSTREMT drøj i brug og til hele kroppen bruger jeg 4-5 pump – det svarer nok til 20 dråber. Serummet er grundet konsistensen meget nem at fordele og det trænger hurtigt ind. Man behøver ikke bruge den på hele kroppen, den kan sagtens bruges lokalt på problemområder – for eksempel tørre underben eller et creppet maveskind.

BioEffect Body Intensive koster 725 kroner for 75 ml og du kan finde den lige HER.

 

 

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.