Top 5 // Serummer

Mia spurgte ind til mit favorit serum, men jeg kunne desværre ikke skære det ned til et enkelt, så det blev til en top 5. De er vidt forskellige og derfor er det også svært at sammenligne dem, så her følger en lille opsummering af hvad de kan:

 1. Serum1 fra Själ vil nok altid ligge som en ubestridt nummer 1 i min bog for den har virkelig mange gode egenskaber og har let og fantastisk lækker konsistens. Serum1 virker blandt andet opstrammende, helende, cellefornyende og afstressende. Man kan desuden se resultater efter kort tids brug.
 2. EGF Serum fra BioEffect har i et godt stykke tid været min huds foretrukne nattøj – den og intet andet. Serummet bruges nemlig alene (modsat de fire andre på listen) og selvom den er virkelig let, giver den min hud alt hvad den behøver for at komme godt igennem natten. Den er desuden det mest drøje produkt jeg nogensinde har eget. EGF Serum sætter skub i huden naturlige cellefornyelse og giver en fugtet, frisk og ensartet hud.
 3. Essence27 fra Cosmetics27 forelskede jeg mig i for et lille års tid siden. Den giver ekstremt meget fugt samtidig med den giver ens frisk og ensartet hudtone. Serummet trænger meget hurtigt ind i huden og man ender derfor ikke med at skøjte rundt i produkt når man efterfølgende skal have creme på. Desuden kan man blande den med Baume27 for at skabe en creme med lige præcis dén konsistens man ønsker.
 4. Max Moisture Concentrate fra REN har en skøn konsistens, for den er ikke helt så flydende som de fire andre og minder en smule om en krydsning mellem et serum og en lotion. Den giver virkelig MAX fugt og en ganske blød hud. Den kan også bruges inden makeup til en meget tør hud (tør hud er jo desværre sjældent lig med en pæn makeup).
 5. Anti Pollution Serum fra Tromborg er by-pigernes serum. Den beskytter huden mod forurening ved hjælp af yderst potente antioxidanter. Desuden har den et let solfilter og anti-ageing egenskaber. Grunden til jeg elsker dette serum er, at den tager højde for det miljø jeg færdes i og det er mindst ligeså vigtig som at tage hensyn til hudtype (hvis ikke mere).

Priser: Serum1 1699 // EGF Serum 375/749 // Essence27 700 // Max Moisture Concentrate 345 // Anti Pollution Serum 680

Har i nogle favoritter i vil byde ind med? :)

 1. Louise Eriksen

  Hej. Hvilken en vil du anbefale til en kvinde på 36 år. Jeg er meget tør i overfladen, sart og tynd hud?

  Svar
  • EvaK

   Så er Essence27 helt klart noget for dig. Michele Evrard har netop udviklet disse produkter til en tør og sart hud, som også har behov for antiage pleje :)

   Svar
 2. Janni

  Kan du anbefale serum til uren og sart hud, men som ikke er teenager?

  Svar
  • EvaK

   Nu kommer det an på hvad det er du vil opnå med serummet, men jeg er stor fan af EGF serummet fra BioEffect som kan bruges af alle hudtyper. Udover anti-age egenskaberne mindsker det porerne, samt giver fugt og en finere hudstruktur. Desuden føles den let på huden og fedter ikke.

   Ellers er Purifying Active Fluid fra Babor også en mulighed. Det er dog ikke et serum du bruger dagligt, men mere en slags kur du kan benytte i perioder eller når du synes huden trænger :)

   Svar