Anmeldelse // BioEffect 30 Day Treatment

For et par uger siden afsluttede jeg min BioEffect 30 Day Treatment og nu er det tid til en endelig anmeldelse. Jeg skrev en lille update for noget tid siden og jeg kan kan godt afsløre at det kun blev bedre der fra ;)

Hvad er det?

30 Day Treatment er en antiage kur som består af 3 ampuller med 4 ml serum i hver og erstatter både dag- og natcreme i de 30 dage behandlingen tager. Kuren kan bruges 1-4 gange om året med minimum 2 måneders pause mellem hvert kurforløb. Serummet er ekstremt drøjt, så det kræver kun 2-3 dråber for at dække ansigt, hals og bryst. Fordi produktet er meget aktivt skal man passe på med brug omkring øjene – brug eventuelt resterne på fingerspidserne til at fordele på øjenomgivelserne.

Hvad kan det?

De drøje dråber lover at:

 • reducere fine linier og rynker
 • udglatte huden
 • mindske pigmentering
 • opstramme huden

Hvad er der i?

Ligesom det oprindelige serum indeholder 30 Day Treatment EGF (Epidermal Growth Factor), men har fået følgeskab af KGF (Keratinocyte Growth Factor og IL-1a (Interleukin 1a) – alle tre proteiner er plantebaserede og findes naturligt i huden. EGF, KGF og IL-1a booster cellefornyelsen, stimulerer fornyelsen af keratinocytter og forbedrer huden elasticitet. 30 Day Treatment består af i alt 11 ingredienser, så der lige præcis det i der skal være for at det virker og ikke andet – heller ikke parfume/naturlig duft.

Virker det?

I de 30 dage har jeg kun brugt 30 Day Treatment og et renseprodukt, hvilket har fungeret helt fint også på de køligere dage. Allerede efter et par dage synes jeg min hud føltes mindre tør og mere frisk og nu hvor kuren er ovre kan jeg se en kæmpe forskel. Jeg har altid døjet med pigmentforandringer og har derfor prøvet mange produkter for at komme dem til livs og nogle gange med succes, men intet har haft ligeså stor effekt som kuren her. Faktisk har jeg halveret mit forbug af foundation fordi der ikke længere er behov for at udjævne farveforskelle i samme grad. Der er ingen tvivl om at dette er et af de mest potente hudpleje produkter jeg nogensinde har prøvet og jeg er glad for at se effekten holder glimrende selv efter forløbet er afsluttet.

Hvad koster det?

Det koster 1850 kroner for sættet med 3 x 4 ml som er mere end nok til de 30 dage og du kan finde forhandlerliste HER eller bruge webshoppen HER.

 1. Louise Eriksen

  Hej Eva. Jeg har store problemer med min hud. Den er rød, meget rødmosset og sart. Den er også meget tynd. Jeg er ekstrem tør men fedter alligevel i løbet af dagen. Jeg har også tendens til karspræninger. Jeg bruger så mange penge på produkter og især fugtmaske som jeg bruger 3-4 gange om ugen.
  Har du et godt råd til mig? Det er et stort problem for mig.
  Hilsen Louise

  Svar
  • EvaK

   Hej Louise

   Du skal helt sikkert fokusere på fugten i din daglige rutiner, for det er tørheden som er skyld i de andre problemer (rødme, sensitivitet og det at du fedter til i løbet af dagen).

   Brug en enzym peeling (i stedet for en scrub) 3 gange om ugen og brug derefter en fugtmaske – gerne en du kan sove med, så den får en dejlig lang virketid.

   Hav en fugtgivende tonic-mist i tasken som du kan spraye med når du begynder at fedte hen af dagen.

   Læs eventuelt dette indlæg for flere tips til god vinterhudpleje —> https://evak.dk.dk/2012/11/fredags-5eren-fra-sommer-til-vinter/

   Beklager det sene svar, men håber du kan bruge det :)

   Svar
   • Louise Eriksen

    Hej Eva. Tusind tak for svaret. Jeg har læst indlægget og skal helt sikker have købt produkterne, især olien er jeg meget interesseret i. Men hvad med natcreme?

    Svar
    • EvaK

     Nu hvor man bruger en fed creme om dagen, er det fint med noget lidt lettere om natten – min personlige favorit er EGF serum fra BioEffect :)

     Svar
 2. Karen Blum

  Det lyder jo som noget, jeg burde prøve! Jeg har jo også lidt pigmentforandringer, men alle andre produkter virker så skrappe, at jeg aldrig har turde kaste mig over dem.

  Svar
  • EvaK

   Det er også det jeg synes er så fantastisk ved denne kur – effektiv, men ikke hård ved huden.

   Svar
 3. lone johst

  hej
  jeg har lige købt bio effekt til natten hvad skal jeg bruge til dagen for ikke at ødelægge effekten af serum jeg er en moden kvinde
  på forhånd tak
  vh.lone

  Svar
  • EvaK

   Hej Lone,
   Beklager det sene svar.
   Hvis du bruger serummet om natten, vil det du bruger om dagen ikke ødelægge effekten af den. Du kan bruge det du bedst kan lide. Vil du øge effekten, kan du bruge BioEffects egen dagcreme.
   Mvh
   Eva

   Svar