EvaK x Rikkesmakeupblog Julekalender: 23. december

SPONSORERET

Det ville være tæt på umuligt for mig at vælge ét favoritmærke i hudpleje (jeg er for stor fan af mix & match), men Bioeffect ville være meget tæt på at løbe med sejren. Det islandske kultbrand har et lille udvalg af produkter, hvorfor det er nemt og overskueligt at lege med. Siden 2011 har jeg haft æren af at prøve alle produkter fra Bioeffect og ikke en eneste gang har jeg været skuffet, hvilket også er årsagen til det nemt kunne blive kåret som ‘Evas yndlingshudplejemærke’. I dag har du chancen for at vinde Bioeffects originale EGF serum — dét produkt der startede det hele for fem år siden — samt det nyeste skud på stammen (som du kan læse mere om her).

bioeffect

Gaven fra Bioeffect indeholder:

 • 1 EGF serum
 • 1 sæt EGF Eye Mask Treatment

Alt du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er, at udfylde felterne nedenfor. Alle låger i julekalenderen er åbne til den 26. december og vinderne vil blive annonceret umiddelbart efter.

Konkurrencen er afsluttet og vinderen har fået direkte besked.

Held og lykke.

Psssst… I morgen er der gave hos både Rikke og jeg, så husk at smide et lod i hver pulje for at øge vinderchancerne.

 1. Signe O.

  Fine, fine konkurrencer! Og det er jo nemt at deltage, men et “rigtigt” glædelig jul skal du altså også have! Så; glædelig jul! :-)

  Svar
 2. Kirsten V. N

  Meget flot Julekalender. Bioeffects serum har jeg længe sendt lange øjne. :-)
  Rigtig Glædelig Jul til dig og dine kære Eva. <3

  Svar
 3. Astrid

  Lige noget for mig

  Svar
 4. Jytte Kæseler

  Wauw, den ULTIMATIVE give away 😍 Ville så gerne eje de magiske dråber fra Island ❤ Lige med dette lod håber jeg virkeligt at den heldige blive jublende glad 😍 Bedre gave fåes bare ikke 😊😊😊

  Svar
 5. Birgitte Jørgensen

  Sikke en skøn præmie, ligger fluks et llod i puljen ❤ Håber I alle får en fantastisk aften 🎅🏻💕

  Svar