Min hudplejerutine lige nu

I og med jeg tester umenneskeligt mange produkter, er det også svært at holde sig til én hudplejerutine med bestemte produkter. Ind i mellem kan jeg dog mærke at huden trænger til en “pause” og så tager jeg en periode med nogle gode produkter jeg kender og ved min hud kan lide. Lige nu er jeg inde sådan en periode og derfor tænkte jeg at jeg ville dele min “faste” rutine og nogle af mine top favoritter med jer.

Min aftenrutine ser i øjeblikket således ud:

Bioderma Sensibio H2O
Jeg starter med at fjerne min makeup med en micellar water (også kendt som rensevand). Den fjerner både øjenmakeuppen, foundation og hvad der ellers måtte være på huden den givne dag.

LING Purifying Facial Cleanser
En rensevand fjerner kun makeuppen, så jeg bruger denne creme fra LING til at rense huden med. Den masseres på tør hud og emulgeres op med vand og renses af. Rensen alene er udemærket, men sammen med min Clarisonic er den fantastisk. Purifying Facial Cleanser renser huden grundigt, men den er også meget mild og jeg kan tydeligt mærke at den ikke “forstyrrer” min huds balance.

BioEffect Volcanic Exfoliator
På trods af at min hud bliver mildt exfolieret af min Clarisonic til dagligt, vælger jeg alligevel at bruge en peeling en gang eller to om ugen. Jeg har en del peelende produkter jeg er glad for, men lige i øjeblikket er det primært Volcanic Exfoliator fra BioEffect og Triple Microdermabrasion Face Polish fra Exuviance (læs anmeldelse her) jeg bruger – førstnævnte er en scrub og sidstnævnte en enzympeeling.

Rønsbøl Skin Tonic
Inden jeg går til det plejende produkt, giver jeg huden et pift med en skin tonic for at give ekstra fugt. Egentlig er jeg mest til de som har lidt duft, men alligevel er Rønsbøls skin tonic gået hen og blevet ét af de produkter jeg bliver ved med at hive frem.

BioEffect EGF Serum
I fire år har dette serum været min huds nattøj, kun afbrudt af korte perioder hvor jeg har testet andet Serummet er let og absorberes hurtigt, men giver stadig en tør hud den nødvendige fugt og pleje. Om morgenen er min hud i perfekt balance – hverken fedtet eller tør.

Mességué Lip Balm
Læberne får et generøst lag af min franske læbebalm lige inden jeg lægger mig, så er de klar til en ny omgang læbestift næste morgen.

Min morgen rutine er meget kort, da jeg har to små børn og ikke er et morgenmenneske:

Vand
Hvis huden er renset grundigt aftenen forinden, er der ikke grund til at gentage ritualet morgenen efter (nogle hudtyper kan dog godt have behov for rens både morgen og aften). Derfor får ansigtet et pjask vand i badet og intet andet.

BioEffect EGF Day Serum
Denne er ret ny i min rutine, men allerede et produkt jeg holder meget af at bruge. Det er en fast gel som hurtigt optages af huden og har en udglattende og nærmest primer-agtig effekt.

Mességue Lip Balm
Læberne får et tyndt lag balm, så de ikke tørrer ud på grund af læbestiften i løbet af dagen.

COOLA Sunscreen SPF 30
Jeg har været vild med denne solcreme lige siden jeg tog den på første gang. Den fedter ikke, den giver ikke hvid/grå hud og så dufter den friskt af agurk.

Pssst… Hvis du vil vide mere om hvorfor serum er mit vigtigste sommerprodukt og få chancen for at vinde dit eget EGF Day Serum, synes jeg du skal melde dig på mit Beautybrev.

EvaK Beautybrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  1. Camilla

    Rutiner er altid svære at blive ved med.
    Jeg har sådan en årlig tradition, hvor jeg bruger den 30 dages treatment.
    Det er også min måde at styre min afhængighed overfor Bioeffect på :-). Den EGF serum er jeg også vild med. Men efter 30 dage føler man sig bare som et nyt menneske og kan godt leve et år på den.

    Svar