Eva elsker: Comfort Zone Sublime Skin Peel Pads

Indlægget er sponsoreret ved, at firmaet har tilsendt mig produktprøver

Midt i al min evige produkttestning møder jeg af og til et produkt, der får mig til at stoppe op. Smide alt hvad jeg har i hænderne og sige ‘wauw’. Sådan havde jeg det, da jeg prøvede disse Peel Pads fra Comfort Zones Sublime Skin serie — hvorfor jeg også har været ude og købe en pakke selv.

Sublime Skin Peel Pads er pakket ind enkeltvis og vædet i C vitamin, glykolsyre og PP vitamin — sidstnævnte styrker hudens barriere, mindsker fugttab og forbedrer hudens struktur. På grund af syren kan man opleve en smule snurren og prikken i huden, men kun et minut eller to. Comfort Zone anbefaler selv, at bruge Peel Pads hver anden aften, men effekten holder så længe, at én gang om ugen har været nok. Selvom jeg kun bruger pads’ne ugentligt, har jeg alligevel kunnet se en klar forbedring i forhold til tørhed, ujævn hudtone og glød.

2+2=5
Udover effekten disse Peel Pads har i sig selv, øger de også effekten af de efterfølgende produkter du putter på. Når huden har absorberet produktet fra pad’en, kommer jeg mit trofaste EGF serum fra BioEffect på og det har været intet mindre end fantastisk for huden. Begge produkter booster cellefornyelsen og det er tydeligt at se og mærke de to produkter komplimenterer hinanden. Ikke nok med jeg selv kan se og mærke en markant bedring af huden (færre tilstopninger og mindre tydelige pigmentpletter), har jeg også modtaget mange komplimenter fordi huden ser sund og frisk ud.

Derfor har de små pads nu en fast plads på hudplejehylden.

Comfort Zone Sublime Skin Peel Pads koster 325 kroner for en pakke med 14 stykker. Du kan finde dem på webshoppen her eller finde nærmeste forhandler her.

 1. Månedens ønsker // November 2016 - EvaK.dk

  […] Zone Sublime Skin Peel Pads (325 kroner i Complete Me) Jeg er igen løbet tør for mine elskede Peel Pads fra Comfort Zone. De har været ét af mine favorit hudplejeprodukter i år og derfor er det også […]

  Svar
 2. De bedste hudplejeprodukter fra 2016 - EvaK.dk

  […] og syre) gør huden frisk, blød, styrker barrieren, mindsker fugttab og forbedrer strukturen (det har jeg skrevet mere om her). Desuden erfarede jeg også at de arbejder fantastisk godt sammen med mit elskede EGF serum fra […]

  Svar
 3. Jean Sveigaard

  Comfort Zone Sublime Skin Peel Pads – Hvor ofte bruger du dem (dagligt eller som kurbehandling et par gange om året)?

  Svar