Uundværlige neglelakker // Forår 2015

Øverst fra venstre: Creekside fra Vinylux // Perennial Chic fra Essie // Tenderly fra Chanel // Garden Variety fra Essie // Lady fra Dior // That’s Hula-rious fra OPI
Nederst fra venstre: Blossoming Top Coat fra Dior // Lost My Bikini In Molokini fra OPI // Dandelion fra Vinylux // Nuit Blanche fra YSL // Wild Moss fra Vinylux // Flowerista fra Essie

Hvis jeg skal være helt ærligt synes jeg forårskollektionerne er lidt øv i år. Der var i hvert fald ikke rift om de pladserne på listen som der plejer at være. Særligt Chanel og OPI synes jeg skuffer. Chanel lægger meget sikkert ud med lidt dæmpet lilla/rosa og en sær perlemor – pænt, men kedeligt. OPI er bare her, der og alle vegne med lidt metallisk, lidt pastel, lidt pang og en virkelig sær glitterlak.

Heldigvis er der også de 12 lakker som du ser ovenfor. Det er ret tydeligt at se jeg er ved at være klar til lidt lettere og lysere nuancer, men der er stadig plads til lidt dybere farver selvom vi (forhåbentlig) snart går foråret i møde. Jeg glæder mig særligt meget til at se lidt nærmere på Vinylux og Essies kollektioner.

Hvad har du på listen?

UPDATE: Efter jeg testede Vinylux Flora & Fauna kollektionen valgte jeg at skifte Dandelion ud med Blush Teddy. Se anmeldelsen af kollektionen her.

UPDATE: Efter jeg testede Essie Flowerista kollektionen skiftede jeg Flowerista ud med Blossom Dandy. Se anmeldelsen af kollektionen her.

 1. Christina K

  Tak for dit indlæg, som jeg som altid har glædet mig til, når det handler om sæsonens lakker!
  Jeg har tænkt mig at anskaffe to af Chanels lakker; Tenderly og Paradisio (medmindre sidstnævnte overhovedet ikke ser pæn ud på mine negle).
  Jeg prøvede Diors Lady, og den springer jeg over. Essies spring 2015 lakker ser pæne ud; og glæder mig til marts, og så må jeg se, hvilke(n) der kommer med hjem.
  Sidste år skar jeg kraftigt ned på antallet af neglelak-køb; jeg havde udfordret mig selv til kun at købe 12 lakker. Det viste sig faktisk (meget mod min antagelse), at det slet ikke var spor vanskeligt – jeg kom overhovedet ikke op på de magiske 12!!
  I år vil jeg også holde mig på 12 eller derunder; og her ved sæsonstart kan jeg godt komme lidt i tvivl, om jeg mon nu også kan begrænse mig. Meen nu får vi se. Den mintgrønne fra OPI kunne jeg også meget vel finde på at anskaffe mig.
  I ventetiden vil jeg fluks udvælge mig en lak fra samlingen, som skal på neglene…

  Svar
  • EvaK

   Det er sjovt jeg pludselig finder ud af at de her indlæg er ret populære, for jeg var faktisk lige ved at skippe det denne gang :D

   Sejt at du kunne holde dig under de 12 og endnu sejere at du så ikke gik amok og købte de resterende lige før nytår ;)

   Svar