Uundværlige neglelakker // Efterår 2014

Øverst fra venstre: Rose Tutu fra Dior // Fall In Line fra Essie // How Great Is Your Dane fra OPI // The Perfect Cover Up fra Essie // Atmosphére fra Chanel // Crimson Sash fra CND Vinylux
Nederst fra venstre: Indigo Frock fra CND Vinylux // Orage fra Chanel // Carré Bleu fra Dior // Locket Love fra CND Vinylux // Take It Outside fra Essie // Do You Have This Color In Stock-Holm

Jeg er SÅ klar på noget efterår. Det var ulideligt at være højgravid denne sommer og selvom det hjalp gevaldigt at få hende ud på den anden side af maveskindet, så har jeg det helt fint med de køligere dage og glæder mig til at efteråret for alvor skyder i gang.

Derudover er den kolde sæsons farvepalette lige min kop the og jeg glæder mig til at pryde mine tipper med dybe blålige nuancer og lækre bærfarver. Både Essies og Vinylux’ kollektioner ser så skønne ud at det faktisk var svært at vælge nogle fra, men jeg fik alligevel skåret det ned til min sædvanlige 12 musthaves.

Hvilke lakker skal i købe til den kommende sæson?

Update: Efter jeg modtog Essies efterårskollektion skiftede jeg mening og skiftede The Perfect Cover Up ud med Style Cartel. Se min anmeldelse af hele Dress To Kilt kollektionen her.

Update 2: Da jeg prøvede Vinylux’ efterårskollektion kunne jeg bedre lide Fine Vermillion end Locket Love. Se min anmeldelse af hele Modern Folklore kollektionen her.

 1. Mette

  Jeg skal have Rose Tutu! Har købt læbestiften af samme navn. In my opinion skuffede Chanel’s lakker fælt. Måske fordi jeg synes de minder alt for meget om noget man har fra tidligere kollektioner.. Buhuu.. Men Dior har oppet sig!

  Svar
  • EvaK

   Jeg vil helt sikkert give dig ret i at der ikke er noget nyskabende over Chanels farver, men synes stadig de er fine :) Til gengæld synes jeg at de tre andre fra Dior er ret kedelige – en sort, en rød og en grå *gab* :D

   Svar