Gratis Home Spa e-bog + giveaway

Hvor ofte skaber du en oase af velvære, ro og afslapning for dig selv? Uden smartphone, tv, børn og pligter som konstant påkalder sig din opmærksomhed. Vi er alt for dårlige til at give os selv et pusterum, selvom det ofte er lige præcis det som skal til for at give ekstra energi til at erobre verden på ny og det er vi nogen som gerne vil lave om på. Derfor er L’Oréal og Lahme gået sammen om at lave en e-bog med masser af inspiration, tips og trends. Til dig. Helt gratis.

Du kan downloade Home Spa e-bogen her.

Udover at i alle frit kan downloade den fine e-bog fra L’Oréal, vil der også være én af jer som kan vinde en skøn pakke med alt hvad du behøver for at blive forårsklar. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen nedenfor, så vil jeg trække en vinder og annoncere denne på bloggen den 30. marts.

Gaven indeholder:

  • Garnier Respons Honey Treasure Shampoo, Balsam og Hårkur
  • L’Oréal Revitalift Filler Serum og Creme
  • Essies Bridal kollektion for 2015
  • Essie spa håndcreme, håndscrub, Brilliant Service og lakfjerner
  • et kunsttryk af bagsideillustrationen fra e-bogen

Held og lykke.

Du kan downloade Home Spa e-bogen her.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.